2777
2789
عنوان

رفتار پدرم با نامزدم

154 بازدید | 9 پست

نامزدم دیشب خونمون بود واسه ی شام بعدش پدرم گذاشته بود رفته بود بیرون تا هشت و نیم نیومد این بنده خدا دو ساعت اومده بود هنوز بابام نیومده بودش بعدش هم که سفره رو انداختیم شام بخوریم بابام نیومد پای سفره نامزدم بنده خدا تنها نشسته بود پای سفره بابام بعد ده دقیقه اومد به نظرتون ناراحت شده ؟ آخه از دیشب که رفت خونشون هیچ خبری ازش نیست همیشه صبح بخیر می‌گفت ولی چیزی نگفته من باید چجوری رفتار کنم با این قضیه ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ وقت خانوادتو پیش نامزدت خراب نکن   مثلا بگو حالش خوب نبوده 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
بابام همین شکلیه آدم خودخواهیه که کسی رو در نظر. نمیگیره با همه اینجوری رفتار می‌کنه

به نظرم تو هم چیزی نگو فقط به نامزدت پیام بده بگو کجایی پیدات نیس اگه از رفتار دیشب بابات گله کرد خیلی عادی بگو بابام رفتارش همینجوریه وگرنه تورو خیلی دوست داره 

تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎😍
بابام همین شکلیه آدم خودخواهیه که کسی رو در نظر. نمیگیره با همه اینجوری رفتار می‌کنه

خب اینو ب همسرت نگو ی جوری ماستمالی کن بگو کارداشته، چون بعدا نقطه ضعفت میدونه میکوبه سرت، بده خونوادتو هیچوقت نگو بهش همش تعریفشونو بکن

به نظر رفتار پدرت نامناسب میاد حالا شاید هم قصدش بد نبوده ولی چندان مناسب نشده اگه هنوز با هم رودربایستی دارن تعارفات و اینا برقراره

ولی خب به نظرم از همین اول طوری ارتباطتون رو پیش نبرید که چه از طرف شما چه از طرف نامزدت دلخوری از اطرافیانتون باعث خراب شدن رابطه شما دونفر با هم بشه سعی کنید مدیریت کنید

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

به نظرم شما باید صبر میکردید بابا بیاد.

اونجوری احترام دوطرفه هم حفظ میشد .

باهاش یه تماس می‌گرفتید با زیرکی متوجه می‌شدید چه ساعتی میرسه خونه .البته نباید بگید

منتظریم کی نمیاید...؟