2777
2789
عنوان

خانم‌های باردار خوابتون چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 36 پست
سعی بکن بخوابی چ روز چ شب اینو یکی میگه ک ۱ماهه نخوابیده

کوچولوت یک ماهه‌ست؟

شما بیدار میمونی باز یه کاری داری من چی باید بشینم در و دیوارو نگاه کنم تا دوباره خواب ببره

انقدر گوشی دستم گرفتم دست راستم درد میکنه

شایدولی الان که به دنیا نیومده هوز کاش بتونم از این فرصت استفاده کنم و بخوابمهر کی منو میبینه میگه ت ...

تو روز نخواب برو بیرون از خونه و .... شب که میرسی تو رختخواب بیهوشی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کوچولوت یک ماهه‌ست؟شما بیدار میمونی باز یه کاری داری من چی باید بشینم در و دیوارو نگاه کنم تا دوباره ...

اره ۱ماهشه 

ینی میمیرم از بی خوابی روزاهام ک خوابم نمیبره 

منم یسره سرم تو گوشیه دیگه نصف شبا

اره ۱ماهشه ینی میمیرم از بی خوابی روزاهام ک خوابم نمیبره منم یسره سرم تو گوشیه دیگه نصف شبا

خداحفظش کنه گلم

حالا من احساس بی خوابی ندارم ولی کلافه‌م که نمیتونم بخوابم و همش بیدارم

باردار نیستم ولی باردارا تا میتونین بخابین که بعد به دنیا اومدن بچه مدتها نمی‌تونین خوب بخابین

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

خداحفظش کنه گلمحالا من احساس بی خوابی ندارم ولی کلافه‌م که نمیتونم بخوابم و همش بیدارم

زنده باشی عزیزم

همچنین تو راهی شما

روزا برو پیش خانوادت یا یواش یواش برو بیرون راه برو ک هم پیاده روی کرده باشی هم خسته بشی البته غروبا برو ک بیای بعدش شام بخوریو راحت بخوابی