2777
2789

گلی 

اگر یک ادمی آدم مناسبی باشه اصن نیاز به شرایط ضمن عقد و ... نیست 

توی انتخابت دقت کن 

من نمیگم این شرایط رو نگیر 

منظورم اینه آدمی رو انتخاب کن که به شخصیتت و خواسته هات احترام بزاره حتی اگر خارج از کار و تحصیل باشن

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهریه به هیچ دردی نمی خوره وقتی شده هر 18ماه یک سکه،گرفتن تمام حق و حقوق بهتره

بحث گرفتنش نیست ، بحث اهرم فشاره ، 

زندگی خیلی پیچیده اس ،

یهو دیدی فردا طرف هزارتا بلا سرت اورد نزاشت بری سرکار یا ..

باید یه جوری تنبیهش کنی یا مجبورش کنی طلاقت بده .

اکثرا مهریه زیادرو که بزاری اجرا شوهر مجبور میشه به تعهداتش عمل کنه 

چرا آدم وقتی دلش یه چیزیو میخواد بهش نمیرسه ؟؟؟ من که هرچی خواستم نشده ، گمونم خدا باهام شوخیش گرفته ....

مهریه به هیچ دردی نمی خوره وقتی شده هر 18ماه یک سکه،گرفتن تمام حق و حقوق بهتره

ببین حق اشتغال ، ازادی معمومی برای زن جز حقوق عادیشه ،

تو کشور ما هنوز حق حضانت وحق طلاق جا نیافته مگر نه اوناهم حقوق عادی زنن 

مردی که در قبال ندادن مهریه بهت ، اون حقوق عادی و لازم رو میده بدرد نمیخوره ،

مهریه حقه توس ، از شیر مادرتم حلال تره 

ازادی هم حق مسلم توس ، تو حق داری درس بخونی ، کار کنی ،،بیرون بری زندگی کنی 

هیچ کس حق نداره اینارو از تو بگیره

چرا آدم وقتی دلش یه چیزیو میخواد بهش نمیرسه ؟؟؟ من که هرچی خواستم نشده ، گمونم خدا باهام شوخیش گرفته ....

بحث گرفتنش نیست ، بحث اهرم فشاره ، زندگی خیلی پیچیده اس ،یهو دیدی فردا طرف هزارتا بلا سرت اورد نزاشت ...

من هم برای همون میگم تمام حق و حقوق رو بگیرن چون دیگه مهریه اهرم فشار به حساب نمیاد اینقدر که آسون میگیرن 

ببین حق اشتغال ، ازادی معلومی برای زن جز حقوق عادیشه ،تو کشور ما هنوز حق حضانت وحق طلاق جا نیافته مگ ...

ولی گرفتن 😞طبق قانون زن حق طلاق نداره ،حضانت فرزند نداره ،حق اشتغال نداره،حق خروج از کشور نداره،پس باید موقع عقد این حقوق رو بگیریم 

من هم برای همون میگم تمام حق و حقوق رو بگیرن چون دیگه مهریه اهرم فشار به حساب نمیاد اینقدر که آسون م ...

اینجا هنوز خیلی چیزها جا نیافتاده ، حق حضانت ، نصف اموال ، حق  طلاق و .... تو خیلی جاها فحش حساب میشه ، پس نمیشه انتظار داشت همه قبول کنن ، هرچقدر بگی طرفت هر چقدرم ادم خوبی باشه با شنیدن اینا حسش منفی میشه ، اما مهریه حق مسلم هر زنی . اینو دیگه نباید نادیده بگیره

اینجا هنوز خیلی چیزها جا نیافتاده ، حق حضانت ، نصف اموال ، حق طلاق و .... تو خیلی جاها فحش حساب میش ...

من دوتا دختر دارم اگر تا زمان ازدواجشون قانون تغییر پیدا نکنه،به جای مهریه تمام حقوق رو میگیرم بهتر از اینه که وقتی شوهرشون بد از آب در اومد ،تو دادگاه دنبال طلاق ،مهریه یا حضانت بچه آواره بشه

من دوتا دختر دارم اگر تا زمان ازدواجشون قانون تغییر پیدا نکنه،به جای مهریه تمام حقوق رو میگیرم بهتر ...

خب تا اون زمان خیلی چیزها تغییر میکنه، پسرا روشن فکر تر میشن ،همین الانشم نسل جدید خیلی بهتر از ماهستن، دخترا بلدن چطوری حال پسرو بگیرن و پسرا زنها رو بهتر درک میکنن 

ولی گرفتن 😞طبق قانون زن حق طلاق نداره ،حضانت فرزند نداره ،حق اشتغال نداره،حق خروج از کشور نداره،پس ...

نمیدن عزیزم، خیلی کم پیش میاد مردی این حقوق رو بشناسه و قبول کنه ، تا بوده همین بوده ، قانون باید عوض بشه ،

وقتی زنی پا به پای مرد چند شیفت کار میکنه، بچه نگهمیداره ، پول خرج میکنه حقشه همه چیز بهش بدن ،ولی قانون ج ا ا

ریده تو تمام حقوق زنان ، داره زن الان رو با زن صد سال پیش مقایسه میکنه و براش نسخه میپیچه ،

نیازی نیست من بخاطر حقوق انسانیم بجنگم ولی متاسفانه ...