خب الان عفد و مهریه هم احکام قرانهقدیمیهحاضری بدون عقد و مهریه ازدواج کنی؟!حاضری به کسی نگی دروغ نگو ...
عقد قانون رسمی هر کشوره مثل این میمونه شما بگی حاضری شناسنامه نگیری یا حاضری کارنامه نگیری اما راجع به مهریه که عرفی و شرعیه بله من مهریه نمیگیرم.لزومی نمیبینم.
من هیچ مهریه ای ندارم و در قبالش کل حق و حقوق قانونیمو گرفتم.ازدواج کردم خوشخبت هم هستم.اگه هم روزی ...
چه حق و حقوقی؟!
رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عقد قانون رسمی هر کشوره مثل این میمونه شما بگی حاضری شناسنامه نگیری یا حاضری کارنامه نگیری اما راجع ...
نه مثل عقد ما مه تو قران گفته نیست
اینایی هم که موال میزنی قیاس مع الفارقه
رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺
عقد قانون رسمی هر کشوره مثل این میمونه شما بگی حاضری شناسنامه نگیری یا حاضری کارنامه نگیری اما راجع ...
مثل مردایی که اعتقادی به غسل و نماز و خمس و اینا ندارن اما میگن خدا گفته میتونی چندتا زن بگیری
هرجا ادم بنفعشه بچسبه به خدا و قران هرجا به صررشه ساز خودشو بزنه
خب همین مثال خودتون شما شوهرتون اجازه گرفتن چهارتا زنو داره شما مشکلی ندارین سه تا زن دیگه هم داشته ...
ببین دیگه بحث با جنابعالی بیفایده س
موید باشی
نرود میخ اهنین در سنگ
نه مثل عقد ما مه تو قران گفته نیستاینایی هم که موال میزنی قیاس مع الفارقه
عقدی که شما میگی چون قانون کشور عقد اسلامی رو ثبت میکنه مردم این عقد رو باید انجام بدن دیگه.الان زبان این کشور فارسیه هر قراردادی بخواید بنویسید انگلسی بنویسید که ثبت یا تایید نمیشه که.اصن ربطی نداره این حرفی که شما میزنی .تو ایران با ایه قران عقد دختر پسر شکل میگیره پس همون عقد رو انجام میدن دیگه.ازدواج مگه فقط مال اسلامه.یعنی خارج کشور که مسلمون نیستن هیچ کس عقد نمیکنه؟هر کشور طبق قانون خودش عقد رو ثبت میکنه .
ببین دیگه بحث با جنابعالی بیفایده سموید باشینرود میخ اهنین در سنگ
خب اینم مراجع تقلید تایید میکنن دیگه .چهار همسری مجازه اما درسته از نظر خود شما؟؟ نه مطمینا که تحمل یه همسر دیگه جز خودتونو ندارین پس همه چیز نمیتونه درست باشه .
با این کاربر بحث نکن یه مشت چرت وپرت تحویلت میده سفسطه گری میکنه
والا
اونی که اینارو کرده تو کله هاشون خیلی ماره