2777
2789

سلام . پسرم پنج سالشه و شش ماهه بدنیا اومد. خداروشکر مشکلی پیدا نکرد و صحیح و سلامت هست ولی شیطون و شلوغ کاره در حدی که جایی بریم همش میخواد بازی کنه و میخواد از سر و کول بچه ها بالا بره و مثلا کشتی بگیره یا قائم موشک کنه یا .... خسته نمیشه انگار. بی ادب نیست حرف بد نمی زنه یادگیری ش هم خوبه . پای گوشی یا تلویزیون میخوابه بلند نمیشه ولی بازی میکنه با وسیله هاش زود ول میکنه میاد هی میگه حوصلم سر رفته ... در کل بگم خونه خودمون مشکلی باهاش ندارم ولی جایی میریم بخصوص بچه داشته باشن همش میخواد بگه با من دوست باشید و باهام بازی کنید و اگه نکنن عصبی میشه. مهر طلبه انگار عزت نفس نداره هی خودشو کوچیک میکنه ... ثبت نامش کردم پیش دبستانی معلم شاکی شده میگه اصلا یه جا بند نمیشه سر جاش نمیشینه و بچه ها رو اذیت میکنه .فرستادنش دکتر دیروز بردمش باهاش صحبت کرد رنگا رو پرسید و چنتا سوال دیگه که همه رو تقریبا درست جواب داد. بعد گفت تا حدودی بیش فعاله و اگه میخوای میزان بیش فعالی رو بدونی ببر اتاق بغلی تست بده میشه ۳ تومن ... دارو هم داروی اصلی رو نمیشه به زیر ۶ سال بدم فقط اتنتالین و قرص رسپریدون داده .  دیگه ما تست رو ندادیم . الان موندم دارو بدم یا ندم دلم واسش کبابه عذاب وجدان دارم درمونده شدم

نه اصلا بچه ات سالمه خداروشکر غلط کردند عیب گزاشتن رو بچه ندی اصلا بچه ات خدایی نکرده از بین نبر

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم با چندین دکتر مشورت کن 

دوست عزیز نظرت را برای خودت نگه دار🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

نده

بچتو از اون مدرسه دربیار ببرش ی جا دیگه

مشکل ذهنی نداره همه بچه ها فضولن

کشور ما شده کسب تجارت فقط مدرسه بفرسته دکتر دکتر هم دارو روان بده به بچه ۵ساله نکن عزیزم نکن

قدیم این چیزا نبود فضولی نبود کدوم انگ رو بهش زدن چرا همه چیز رو تغیر دادن

جون بچت بیشتر از اون سه تومن ها میارزه. ب نظدم اول ببر ازش تست درست و حسابی بگیرن بعد درصدشو ک دیدی اگه کمه ول کن نده دارو. اگه درصدش زیاده بده دارو.. چون بیش فعالی اگه درمان نشه در دوران نوجوانی ب سمت کارای خلاف کشیده میشه بچت.. تنها عواقب بدش همین دوران نوجوانی خودشو نشون میده بیش فعالی.. ب سمت اعتیاد و دوستای ناباب و سیگار کشیده میشن

ندهههه 😐😐😐😐😐😐کسی ک دارو روانپزشکی بخوره تا اخر عمر باید بخوره

شربت گیاهی هست ولی قرص رو تو عوارضش نوشته ممکنه خواب آلودگی بده. میترسم نمیدونم چیکار کنم 

نه اصلا بچه ات سالمه خداروشکر غلط کردند عیب گزاشتن رو بچه ندی اصلا بچه ات خدایی نکرده از بین نبر

پس چیکار کنم . هم مدرسه ایراد گرفتن .... جمعه خونه مادرشوهرم بودیم هی میخواست با پسر عموهاش بازی کنه از سر و کول اونا بالا می‌رفت که باهاش بازی کنن اونام نمیخواستن بازی کنن هی می‌فرستادن پی نخود سیاه . مادرشوهرم هم هی به شوهرم میگفت نگاش کن فلان کن یه چیزی بگو بهش داره فلان میکنه و ... آخرم پاشدن رفتن خونشون به بهونه پسرم