2777
2789
عنوان

الان پسرم به باباش گفت توله سگ 🤦😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1422 بازدید | 49 پست

چ زشت

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا پسر من از کارتون بچه رئیس یاد گرفتهتاهرگی هرچی میگهمبگه بیا برو تو کووووووچه

الهی عزیزم 🌹

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

دختر منم چهارسالشه دوسه باری تو خونه گفته پدرسگ!!!

آره بچه ها خیلی زود یادمیگیرن نمی‌دونم چه حکمتبه دوساعت بشین شعر بخون قرآن بخون حرف بزن به هیچکدوم توجه ندارن ولی به ثانیه از دهنت یه فحش دربیاد سریع ضبطش میکنن😂

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
چند سالشه؟چرا میخندی؟

میپرسه کی بهت گفته از کجا یاد گرفتی 

خنده م‌گرفته 

از من یاد گرفت دیگه 

🤦😅

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

حالا من شوهرم پشت در بود میگفتم هزار بار به بابای گاوت گفتم اشغالا رو ببرتو کوچه یهو در باز کرد میگفت چرا تو حیاط داد میزنی بابای گاوت 

گفتم چون به حرفم نمیکنی 

یکم ترسیدم ولی بیخیال شدخودش

امضات🤌🏼

😍❤️😘

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
دختر منم چهارسالشه دوسه باری تو خونه گفته پدرسگ!!!

منم این کلمه رو یه باز تو کوچه یه بچه به یه بچه گفت این یاد گرفت یعنی فک نمیکردم تکرار کنه 

بعد چند ماه برگشته میگه پدر سگ 

ما تو خونه هیچکدوم این کلمه رو نمیگیم 

بچه س حالیش نی که برام مهم نی عقلش نمیرسه که

از این ب بعد بگو توله خربزه تا از سرش بیوفته

اگ جایی برید ب یکی بگه ک خیلی بده

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

آره بچه ها خیلی زود یادمیگیرن نمی‌دونم چه حکمتبه دوساعت بشین شعر بخون قرآن بخون حرف بزن به هیچکدوم ت ...

😅😂

من برام مهم نی الان خیلی کوچیکه خوب 🤒

میپرسه کی بهت گفته از کجا یاد گرفتی خنده م‌گرفته از من یاد گرفت دیگه 🤦😅

نخند ازینچیزا هم به بچه باد نده اون دیگه تا مدت ها توله سگ رو زبونشه تا بزرگ بشه و خودش بفهمه بده

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
نخند ازینچیزا هم به بچه باد نده اون دیگه تا مدت ها توله سگ رو زبونشه تا بزرگ بشه و خودش بفهمه بده

بابا چیکار کنم خنده م میگیره 🥴

باشه حتما