2777
2789

برای پسرم دنبال سرویس بودیم به معاون سپرده بودیم کلاس اوله بعد یه نفر فرستاد صبح بیست دقیقه زودتر از تایم مدرسه اومد دنبال بچه گف مدرسه دیگه هم میرم حالا ظهر پسر من یه ربع به یک درمیاد یه ربع به ۲ بچه رو له لورده آورد بعد منم به معاون گفتم اینطوریه بچه رو هم اونور خیابون پیاده میکنه باید خیابون رد بشه خب خطرناکه اینو نمیخوام از همه جاها ۲۰۰ هم بیشتر میگف هزینه رو حالا معاون میگه عجله کردی صبر میکردی حل میشد فلان بهترین رانندمونه کلا هم رفتارش یه جوریه تو قیافس با من کار بدی کردم مگه

دعا کنین تو این روزای پربرکت که روزای سخت بیماری کوچولوم دیگه برنگرده التماس دعا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از کلاس هشتم تا دوازدهم سرویس داشتم به نظرم بهترین کار اینه خودت سرویس بگیری مدرسه اسما مسئولیت سرویس قبول میکنه رسما بیخیاله

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

ن عیزم. حق داری.اول بشین باهاش کامل حرف بزن و شرایط رو بگو،اگه درست نشد بگرد سرویس بهتر پیدا کن.وگرنه تا اخر سال باهاش داستان داری

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

بچه کلاس اول را اونور خیابون پیاده می کنه؟؟!به نظرم حتما به فکر سرویس باشید یا تذکر بدید به راننده 

دوست عزیز نظرت را برای خودت نگه دار🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨