2777
2789
عنوان

پسرم کلاس اول هست بیاین توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 1188 بازدید | 92 پست
یبار ی عکس تو اینستا بود بچه گریه میکرد گفتم چرا گریه میکنه گف پاش درد میکنهممکنه واقعا درد بکنه پاش ...

عزیزم شاید اظطراب داره درد استخوانی نیست دردی هست که از زانو به پایین را درگیر میکنهانگار میخوای فشارش بدی تا بهتر بشه

سوپم اصن و اصن نمیخوره ، بادام هندی یا پنج؟

نه بادام درختی.

سوپ پای مرغ معجزه میکنه. از آشنا از ارتفاع افتاد مهره کمرش شکست دکتر گفت فقط عمل باید بشی تا خوب بشی. ایناهم عمل نکردن رفتن یه ماه خودشو بست به سوپ پای مرغ و پاچه. میگه دکتر عکسو دیده بوده میگفته بهش بگو چیکار کردی  که مهره کمرت مثل روز اول شده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اسی دقیقاااا همین دو روز پیش از مدرسه پسرم ک کلاس اوله زنگ زدن گفتن پسرتون پا درد داره بیا ببر ، شب ...

پسر منم لبنیات فقط ماست اونم کم

‏من‌ گفته بودم که اذیتم نکن، من زخمی اومده بودم پیشت.....)🥲

نه بادام درختی.سوپ پای مرغ معجزه میکنه. از آشنا از ارتفاع افتاد مهره کمرش شکست دکتر گفت فقط عمل باید ...

مرسی عزیزم، اره میدونم‌خیلییی مقویه ولی چه فایده سوپ نمیخوره ک قایمکی بخوردش بدم

مرسی عزیزم، اره میدونم‌خیلییی مقویه ولی چه فایده سوپ نمیخوره ک قایمکی بخوردش بدم

امتحان نکردم خودم ولی میشه عصاره پای مرغ در بیاری  بذاری سرد بشه. ژله ای که شد برش بزنی بذاری تو فریزر تو بعضی از غذاهاش موقع پختن غذا بریزی

بهونه نمیاره از صندله یه تشک درست کنید بذاره رو سندش مشکل حل میشه

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

دختر منم کلاس اولیه دقیقا از درد پا همش میناله،دیروز که خیلی بیشتر از روزای دیگه هی میگفت شدید درد م ...

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

وای دقیق دختر منبهش کلسیم بده زیر نظر دکتراون داره قدش و استخوناش رشد میکنه دردش میادما دخترم و بردی ...

پودر سنجد بگیر 

روزی دوبار هربار یه قاشق غذاخوری بریز تو یه فنجون شیر یا آبمیوه طبیعی 

بد بخوره

پسر منم همش از درد ساق پا میناله

براش پودر سنجد گرفتم برا افزایش قد هم خوبه

هرشب هم ساق پاش رو با روغن سیاه دانه یا زیتون ماساژ بده 

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌

نه منم نمیگم بهونه نمیاره،مطمئنم که پاش درد میکنه،من خودم بچه بودم دقیقا همین مشکل رو داشتم یعنی حتی مامانم هنوز یادشه،اونموقع دکترب نبود که نرفته باشم 

پسر منم لبنیات فقط ماست اونم کم

البته بگم ها

الان لبنیات خیلی ضرر پیدا کرده مخصوصاً کارخانه ایش 

همون بهتر که نمی‌خوره

کمبود کلسیم رو با مصرف کنجد و بادام درختی خام جبران کنید 

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌