2777
2789
عنوان

پسرم کلاس اول هست بیاین توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 1188 بازدید | 92 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی دقیقاااا همین دو روز پیش از مدرسه پسرم ک کلاس اوله زنگ زدن گفتن پسرتون پا درد داره بیا ببر ، شب قبلشم موقع خواب گف ایبوپروفن دادم و یکمم ماساژ ، الانم خیلییی استرس دارم ک دوباره زنگ بزنن نمیدونم چکار کنم و ابنک پسرم اصن لب به لبنیات نمیزنه فقط خیلیییی کوچولو ماست در حد ی قاشق میخوره

عزیزم از کفشاشه 

کفش سبک لژدار براش بخر 

منم دختر خواهرم همچین مشکلی داشت من میگفت بهونه میاری نری مدرسه فحشم میداد 😂 بعدش بابام گفت شما که همه جا بردینش گفتن مشکل نداره یه بارم کفشاشو عوض کنید ببینید درست میشه یا نه 

عوض کردیم خوب شد 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

اسی نگران نباش ،انشالله طوری نیست،🤲

منم دخترم بزرگه کلاس هشتمه،هفته قبل کلا پاهاش درد میکرد،بخاطر نشستن رو صندلیه

عادت می‌کنه

زیاد اذیت کرد یه دکتر دیگه نشون بده

**"یا بِل تْوایم دْیخانیِم، سْ کِم تْیی ستال وْزدْوشنیِم؟"****"Я был твоим дыханием, с кем ты стал воздушным?"**  

تو این سن بچه ها رشد قدی دارن .این دردا طبیعیه.‌فقط ساق پاهاش رو با یه باند ببند تا گرم بمونه اینطوری انشاالله کمتر درد پا اذیتش می‌کنهرساید هم کلا تسکین پیدا کنه ....موقع خواب هم اگه شال ببندی و پاهاش گرم بشه دیگه درد نداره با توجه به بچه ها ی خودم میگم اونام تو این سن از درد پا شاکی بودن....حتما کلیسیم و ویتامین دی رو مداومت کنید ..

یبار ی عکس تو اینستا بود بچه گریه میکرد گفتم چرا گریه میکنه گف پاش درد میکنهممکنه واقعا درد بکنه پاش ...

صد درصد راست میگه 

دختر منم ی مدته بیشتر آخر شبا پاش درد می‌کنه دیشب کم مونده بود گریه کنه مال رشده ولی حتما ببر دکتر