2777
2789

بعد توقع دارن من برم به خاهرشوهرام هم تبریک بگم منم روز عقد به خاهرشوهرام تبریک نگفتم باز معلوم نیست این شوهر من رو چقدر پر کنن که زنت تبریک نگفت به مادرشوهر پدر شوهر و اون خواهرش که ازدواج کرده تبریک گفتم دیشب میگه برای چی برای خواهرم برنداشتی سال ببری سر بندازی (مادرشوهرش)فوت شده منم گفتم آدمی که مدام تیکه کنایه میندازه و تو دعواها دخالتی می‌کنه دل خوش ندارم امان از شوهری که گوشش دهن خانوادش هست اینجور مردا اخر زندگیشون طلاقه

براشون مهم نیس تبریک بگی

همین که رفتی کافیه

بی شعورن دیگه چقد بده عروس دشمن میدونن خب دشمن میشیم دیگه

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه باید زن برادر تو مراسمات خواستگاری خواهر شوهر باشه؟!

اصولاً برای بله برون به بعد به همه میگن

خواستگاری اگه پدر در قید حیات هستن

لزومی به حضور حتی برادر ها هم نیست 

تصمیم گیرنده پدره

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

بخدا ناامید میشم میبینم آنقدر طرف خانوادش هست انگار نه انگار من زنش هستم مدام از پشت خانوادش می‌کنه خستم کرده میگه کارا اونا برات مهم نباشه تو بیا فلان کار کن چرا این کار نکردی اون کار نکردی