2777
2789
عنوان

چون مستاجرم هیچی نخرم

439 بازدید | 34 پست

مثل بقیه ادما منم چالشای خودمو دارم.اولویت زندگی منو شوهرمم دوتا دخترامن.دخترم خیلی خانومه.یعنی بااینکه ۸سالشه اما انگار خدا از وجود فرشته هاش بهم یه تیکه داده.از همون اول بارداریم اذیت نشدم بخاطرش تاالان ک ۸سالشه.خوش اخلاق موادب..تمیز..دختردومیم خوبه..ولی یه کوچولو تخصه.

حالا الان دوسالی هست ازم اتاق میخان.

تصمیم گرفتیم باشوهرم ک اول از کتابخونه شروغ کنیم ک بدیم بسازن..هربار یه قسمت شو بخریم..یه بار کتابخونه..یه بار کمد لباس..یه بارم تخت...حالا مامانم از دیروز فهمیده میگه نکن..تومستاجری..خرج اضافه نکن..پول جمع کن.

چه ربطی داره اشتباه کردی که تا الان بچه ها اتاق نداشتن....تو این اوضاع با این تیکه پولا نمیشه خونه خرید در عوض اتاق شیک اعتماد به نفس بچه هاتون بالا می‌بره و خوشحال میشن

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کار خوب رو شما می کنی یه عمر خودتون رو از همه چی محروم کنید که مستأجری 

خوب هر کی بقیه وسایل رو جابه جا کرد اینا رو هم جابه جا می کنه نگران نباش و با خیال راحت هر چی می خوای بگیر بزار دخترات کیفش رو ببرن

هعیی چی بگم که منم هروقت خواستم یه چی بخرم گفتن مستأجری 

بابا مگه مستاجر نباید زندگی کنه

من ولی خیلی چیزا گرفتم الان هم بزم خونه خودم به لطف خدا عوضش لوازم دارم 

بنظر منم بخر بچه زود بزرگ میشه تو دلش می مونه من انقدر دلم کباب برا بچه هام خونه اجاره ای اتاق نداشتن 

خدا همه رو صاحب خونه کنه 

کار خوب رو شما می کنی یه عمر خودتون رو از همه چی محروم کنید که مستأجری خوب هر کی بقیه وسایل رو جابه ...

ما بازم خرج واجب زیاد داریم...ولی نمیدونم چرا دلم میگه به بچه ها اول رسیدکی کنم...

شاید چون دخترم خبلی ذوق داره...از طرفی میترسم هزینه کنم..و اشتباه کنم...

هعیی چی بگم که منم هروقت خواستم یه چی بخرم گفتن مستأجری بابا مگه مستاجر نباید زندگی کنهمن ولی خیلی چ ...

ماهک بعد این همه تا زه دوساله بچم اتاق جداداره..دوخابه تونستیم بکیریم...مستاجری سخته.همش میگن پول جمع کنسد خونه بخیرید..اخه بااسن حقوقا پس انداز کجا بود..من همه پس اندازمون پارسال ۲۰۰وام کرفت شوهرم برام طلاخرید همین..با یه ماشین زیرپامون.همین 

عزیزم کار خوبی می‌کنی 

مدلهای سناچوب رو ببین

بعضیاش الان ۵۰ درصد تخفیف دارن

یه مدل تخت هم داره، تخت میهمان... منم دوتا پسر دارم و از همین داریم برای دوتاشون

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

میخای چی کارا کنی ؟توضیح بده منم ایده بگیرم 

قابل حمل باشه دیگه مستاجری وصابخونگی نداره گلم

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

عزیزم کار خوبی می‌کنی مدلهای سناچوب رو ببینبعضیاش الان ۵۰ درصد تخفیف دارنیه مدل تخت هم داره، تخت میه ...

واقعا؟

پشیمون نمیشم؟؟

ازون مدلا که کشو میخوره ..یه تخت دیگه تو خودش داره؟

میخای چی کارا کنی ؟توضیح بده منم ایده بگیرم قابل حمل باشه دیگه مستاجری وصابخونگی نداره گلم

یه کتاب خونه سه تیکه ..ک خودمم میتونم جا بجا کنم تیکه ها شو..یه کمدبزرگتر از یک نفره برا هردوتا شون...اینه قدی.

ماهک بعد این همه تا زه دوساله بچم اتاق جداداره..دوخابه تونستیم بکیریم...مستاجری سخته.همش میگن پول جم ...

خونه خریدن با حقوقای الان شدنی نیست مگه اینکه طلا زیاد داشته باشی با توجه به گرونیا بفروشی و با وام خونه بشه خرید ،اصلا درک نمیکنم کسایی که میگن پول جمع کن خونه بخر ،مستاجری با حقوق کم چطور باید خرید ،دوستم بهم میگه خوتو جنع و جور کن پول پیشتو زیاد کن خوته رهن کن ،اخه بگو من با ماهی ۸ تومن اجاره و ۵ تومن قسط و دختر دانشجو و خرج خونه چطور پول جمع کنم ،انگار خودم حالیم نیست ،اینایی که نشستن تو خونه و خبراز هیچی ندارن خیلی تز میدن