2777
2789
عنوان

میشه بیاین🙂

315 بازدید | 25 پست

به خودارضایی اعتیاد پیدا کردم هرروز انجامش میدم و هربار بعدش کلی سردرد میشم , دور چشمامم تیره شده ):

حس خیلیی بدی میگیرم 

نیاین بگین ازدواج کن و فلان چون ۲۰ سالمه برام خیلی زوده از طرفیم نمیخوام رابطه نامشروع داشته باشم

چطوری ترکش کنم؟😞

به چیزایی که باعث میشه اینکار رو کنی فکر نکن ...اگه کتاب یا رمانه ، عکس فیلم تخیل یا هر چیز دیگه ای که هست فکر نکن . به محض اینکه داره میاد تو ذهنت بلند شو از اتاقت برو بیرون

میشه خواهش کنم برای حاجتم یک صلوات بفرستی🙏🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به چیزایی که باعث میشه اینکار رو کنی فکر نکن ...اگه کتاب یا رمانه ، عکس فیلم تخیل یا هر چیز دیگه ای ...

نمیشه واقعا خیلی سعیمو کردم حتی شده قرص خواب آورم خوردم که خوابم ببره این اتفاق نیوفته ولی بازم ..💔

استرس رو کنترل کن 

ارتباط رو با جنس مخالف که تحریک میشی به حداقل برسون 

فیلم عاشقانه نبین 

میم های عاشقانه رو نخون 

در کل از هر چیز عاشقانه ای دوری کن

شب زود بخواب 

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

بخاطر درس خوندن خرما و آجیل و .. زیاد میخورم یعنی واقعا بخاطر ایناس؟

اینها رو میل جنسی خیلی تاثیر داره 

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

نمیشه واقعا خیلی سعیمو کردم حتی شده قرص خواب آورم خوردم که خوابم ببره این اتفاق نیوفته ولی بازم ..💔

آخر شبا با دوست پسرت حرف میزنی؟

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

استرس رو کنترل کن ارتباط رو با جنس مخالف که تحریک میشی به حداقل برسون فیلم عاشقانه نبین میم های عاشق ...

اخه واقعا زیاد درگیر همچین چیزاییم نیستم با پارتنرم نهایتا روزی نیم ساعت حرف میزدم که اونم همین دو ساعت پیش باهاش تموم کردم 

اخه واقعا زیاد درگیر همچین چیزاییم نیستم با پارتنرم نهایتا روزی نیم ساعت حرف میزدم که اونم همین دو س ...

الان تو سنی هستی که استرس تورو به اون سمت میکشونه 

بخاطر حس لذت چند ثانیه‌ای 

و اینکه تو سنی هستی که با کمترین تحریک بیشترین بازده رو داری 

پس فک نکن موثر نیست

حتی همون نیم ساعت هم موثره

فعلا که تمومش کردم شاید تاثیر همون باشه اگه اینطوری باشه که خوبه

برات آرزوی موفقیت میکنم هر تصمیمی که بگیری

خیلی سخته اگر واقعا قصد ترک داری بگو کامنت بذارم

مث تار عنکبوته میپیچه بهت اگر جون دراومدن داشتی بگو کمکت کنم 

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3