2777
2789
عنوان

آخر هفته دارم عقد میکنم امیدوارم این بار انتخابم درست باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1888 بازدید | 102 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از نظر من که بدترین شرط همون نزدیک خانواده پدری هست 

کلا نزدیکی به خانواده ها چالش برانگیز هست 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
نمیرنن اونقد

مهریه باید داشته باشی

عاقد میگه حتما یه چیزی باید بنویسه که عقد رو جاری کنه

شدیدا به دعاهاتون نیاز دارم.از وقتی که منو دادن به شوهرم همش میگه ندارم.بچه‌هام دارن با حسرت چیزای ساده بزرگ میشن.همه پس اندازمو گذاشتم رو یه حرفه و آموزش میبینم.دعا کنین برام تو کارم موفق بشم و به درامد خوبی برسم🙏

دوستان عزیز تنصیف اموال هم زمانی اجرایی مرد بخواد طلاق بگیره پس اینقدر راحت نیست .

دختر خوب من چند بار داخل تاپیک هاتون بودم بشدت عجولی با مشاوره 1480 داری فقط خودتو گول میزنی اینجا تاپیک زدن هم کمکی بهت نمیکنه شما طلاق گرفتی پس باید خیلی جدی تر و پخته تر رفتار کنی 

این راحت گرفتن تون واقعا دلم به درد میاره.من پرستارم و متاهلم اگه روزی حس کنم کارم به زندگی ام ضربه میزنه شاید کنار بگذارم اینقدر صرف شاغل بودن راحت نگیر

چطور تو‌ دو‌هفته عقد میکنید من بعد ۱۰ ماه نامزدی عقد کردم روز عقد داشتم سکته میکردم از استرس آینده

من بعد دو سال دوستی و رفت و آمد خانوادگی و مشاوره های تخصصی داشتم سکته میکردم نکنه اشتباه 

عزیزم در زندگی زناشویی باید اولویت ها رو بشناسی

اصلا کاری ب شرایطی ک گفتی ندارم 

ببین زن و مرد هر دو باید بدونن و درک کنن یسری وظایف دارن

مثلا مرد خونه   کار کردن  تامین خوراک پوشاک مسکن 

و زن خونه   مدیریت خانه  تمیزی پختو پز و بچه داری خیلی مهمه نباید احساس کمبود و ضربه ای بخوره 

اگه این دوتا سر جاش بود و تایم خالی داشتی با مشورت  همسرت میتونی  کلاس تحصیل کار یا هرچیز دیگه ای  کنارش انجام بدی 

دیگه مونده به توان خودت 

و همینطور مرد خونه اگه کلاس باشگاه یا هر چیز دیگه ای کنار اون اولویت ها خواست انجام بده باید با مشورت تو باشه و ببینه توانش داره مثلا از خرجی تو کم نکنه بره فلان کلاس  یا از وقتی ک برای خانواده میزاره کم کنه 

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

منم ازدواج دومم هست اول کله ام داغ بود میگفت. ۳۲۰سکه رو بخشیدم حتی سیاههه نداشتم از جهازم اونا هم موند پس گفتم مهریه ام کم باشه اقا ۱۴تا شد شرایط رو هم اصلا تو عقدنامه ذکر نکردیم (همسرم گفت مهریه کم همراه با هر دستاوردی که طول زندگی بدست میاریم نصف نصف)اقا رفت کل طلاهامووو فروخت که اره ب ایم دوتامون باشه ولی رفت ب اسم نودش خرید از خونه و ماشین گرفته همه اش ب اسم خودش کلی تراپیست رفتمممم کلی جنگ کردم آخرش بعد ۵سال امسال رفت  ۳/۳کرد (اونم بخاطر اینکه بچه اش گفته من بزرگ بشم خوب میدونم چطور حقمو بگیرم )ولی همون طلاهام اگه مونده بود ۵میلیارد ب بالا می‌شد 

اینارو میگم که براتون درس باشه من اگه بچه نداشت همسرم ب خیالم نمیشد ولی …

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

منم ازدواج دومم هست اول کله ام داغ بود میگفت. ۳۲۰سکه رو بخشیدم حتی سیاههه نداشتم از جهازم اونا هم مو ...

ب من حتی اجازه ندادن برم جهیزیمو جم کنم

اگر بی ادبی کردی دیگه نگو خانومی 🤫