میخواستم نماز بخونم رعتم جلو آبنه ی نگاه بکنم به خودم چه ترسناک بود چشام انگار رنگش عوض شده بود سبز شده بود درحالی که چشام رنگش قهوه ای روشنه صورتم انگار روح شده بود انقدر سفید بعد تو آینه هم ترسناک بوددد واییی😂😂😂
برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من برعکس صبح ها که بیدار میشم خیلی خوشگلم و خودم و دوس دارم بینیم عمل شده اول شوکه میشم که بینی قبلی و ندارم و خوشگل و سر بالاست بعدشم پوستم مث برف سفیده و چشمام درشت بیرون زده 😂
من برعکس صبح ها که بیدار میشم خیلی خوشگلم و خودم و دوس دارم بینیم عمل شده اول شوکه میشم که بینی قبلی ...
منم صبح یه چیز دیگه ام شب یه چیز دیگه😂
میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس