آسودگی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 4294 عنوان خانوما کسی میدونه حنای تازه و با کیفیت چه رنگیه 56 بازدید | 9 پست از دو جای مختلف حنا خریدم الان عکسشو میذارم مقایسه کنین کدوم بنظر کهنه و بی کیفیت هست ؟؟ دستخدابالایهردستیه.. بهاونتوکلکن:)🤍️« میشنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتمادبرخدا مُحکَمترینامیدمَناست...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪامش سهم دݪ هایی ست کهبه سمت خداست 🦋🤎 ↝ 1404/07/07 | 03:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آسودگی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 4294 دستخدابالایهردستیه.. بهاونتوکلکن:)🤍️« میشنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتمادبرخدا مُحکَمترینامیدمَناست...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪامش سهم دݪ هایی ست کهبه سمت خداست 🦋🤎 ↝
آسودگی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 4294 اون که تو ظرفه اصله خودم هم حس میکنم این کیسه ای که امروز خریدم رنگش غیر طبیعی هست میخواستم به موهام بزنم پشیمون شدم دستخدابالایهردستیه.. بهاونتوکلکن:)🤍️« میشنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتمادبرخدا مُحکَمترینامیدمَناست...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪامش سهم دݪ هایی ست کهبه سمت خداست 🦋🤎 ↝
alameman عضویت: 1404/05/11 تعداد پست: 1793 خودم هم حس میکنم این کیسه ای که امروز خریدم رنگش غیر طبیعی هست میخواستم به موهام بزنم پشیمون شدم آره باید سبز باشه حنا اون زرده و ناخالصی دا ه
آسودگی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 4294 آره باید سبز باشه حنا اون زرده و ناخالصی دا ه رنگش سبز یشمی تیره است متمایل به قهوه ای دستخدابالایهردستیه.. بهاونتوکلکن:)🤍️« میشنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتمادبرخدا مُحکَمترینامیدمَناست...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪامش سهم دݪ هایی ست کهبه سمت خداست 🦋🤎 ↝
alameman عضویت: 1404/05/11 تعداد پست: 1793 رنگش سبز یشمی تیره است متمایل به قهوه ای نه اون که تو کاسه هست رنگش اصله و سبزه
آسودگی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 4294 نه اون که تو کاسه هست رنگش اصله و سبزه آره فهمیدم منظورم این بود که اون که تیره است اصل نیست کلا کهنه و خرابه اون که داخل قوطی هست تازه است،الان نگاه کردم دیدم اون کیسه ای داخلش سوسک کرده دستخدابالایهردستیه.. بهاونتوکلکن:)🤍️« میشنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتمادبرخدا مُحکَمترینامیدمَناست...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪامش سهم دݪ هایی ست کهبه سمت خداست 🦋🤎 ↝
alameman عضویت: 1404/05/11 تعداد پست: 1793 آره فهمیدم منظورم این بود که اون که تیره است اصل نیست کلا کهنه و خرابه اون که داخل قوطی هست تازه است ... آره عزیزم درست میگی..وای سوسک ..عجب فکر کن تخم ریزی هم کرده باشن آدم شپش میگیره ..خیلی مراقب باشید