2777
2789
بهیار دقیقا چه کارایی می‌کنه

سرچ کن عزیزم.

ضمنا اگر دختر زنگ و زبون داری هستی اگر بری بیمارستان با خودشون هم رو در رو صحبت کنی ایده بدی نیست.

اکثر آدما دروغ می گن ولی تهش بالاخره چیزای جالبی هم دستگیرت میشه.

مدرسه رفتنش خراب کرده دیگه نمیتونم بچه دارم نمیشه جوری بشه تو خونه بخونم و امتحان بدم بعد قبولی کنکو ...

خب اخه قبل دیپلم نمیتونی کنکور بدی که

تازشم قسمت سخت ماحرا دیپلم گرفتن نیست قسمت سختش کنکوره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مدرسه رفتنش خراب کرده دیگه نمیتونم بچه دارم نمیشه جوری بشه تو خونه بخونم و امتحان بدم بعد قبولی کنکو ...

بزرگسالان که ثبت نام کردی بهشون میگی شرایطتو حالا مثلا نه اینکه هرروز بری ولی دیگه یه وقتایی باید بری بعد میری واسه امتحانا ولی اگه نری خیلی سخت میشه خودت بخوای بخونی 

تا یازدهم خوندی رشتت چی بود؟

بهیار فوقش آمپول بزنه بیشتر واسه مراقبت از بیمار و انجام کارهای بیمار و نظافت بیمار و این چیزاس

بله آمپول هم نمی زنه

ولی اگر بخاطر درامد می خواد

بهیاری دیگه نیاز به تحصیل و کنکور و سپری کردن چند سال درسی نداره، با یه دوره چند ماهه وارد بازار کار میشه و شغل هم براش هست.

بله آمپول هم نمی زنهولی اگر بخاطر درامد می خوادبهیاری دیگه نیاز به تحصیل و کنکور و سپری کردن چند سال ...

آخه اون کجا این کجا 

به درد یه دختر جوون نمیخوره وقتی می‌تونه کلی شغل بهتر پیدا کنه باز اگه سنش زیاد بود اره حرف شما درسته 

آخه اون کجا این کجا به درد یه دختر جوون نمیخوره وقتی می‌تونه کلی شغل بهتر پیدا کنه باز اگه سنش زیاد ...

خب بستگی به نیاز و انتظار و محیط و شرایط خودش داره ممکنه پرستاری براش بهتر باشه ممکنه بهیاری بهتر باشه.

راستی استارتر در مورد بهیاری ارتش و اینا هم پرس و جو کن. چون ارتشی بشی خونه سازمانی و ... هم شاید برات فراهم بشه. نمی  دونم دقیقا ولی حسابی پرس و جو کن و به تمام جوانب فکر کن تا بهترین و مطمئن ترین راه برای خودت پیدا کنی.