2777
2789
عنوان

دارم میمیرم از غصه

276 بازدید | 30 پست

بچها ها من مطلقه هستم با یه پسر ۸ماه پیش اشنا شدم که عربه عراقه  بعد یماه فهمیدم که شماسنامه نداره گواهینامه نداره کارت عابربانک نداره هیچی پول نداره 

ولی خیلی مهربونه و خیلی دوسم داره بهم گفت نیکیرم درست میکنم فرصتش دادم 

دوماه بعدش گفتم والا بدرد هم برا ازدواج نمیخوریم اینم از بس گریه میکرد عصه میخورد گفتم رفاقتی باهات میمونم  از اوندفه هربار اومدم جدا شدم دلم سوخته خودمم دوسش دارم ولی نمیتونم با این شرایطا کنار بیام 

خیلی خیلی عاشقمه الان ۸ماهه والا همش کفتم ما فقط مول پوتا دوستیم اصلا فکر دیگه ای نکن انروز رفتم مشاوره  گفت اشتباهه و کلا بدردت نمیخوره و تموم کن و بااکش کن من خودمو کمرنگ تر کردم شبی اومده گریه دعوا سرو صدا که بدبختم مردی بیچارم کردی زندگیمو نابود کردی هر جی میگم بدرد هم نمیخوریم اصلا نمیفهمه و من تا حالا داشتم باهاش بحث میکردم هنوزم تو خیابونم تو ماشین و دارم از خدا میخوام مرگم بده 

چون از اونطرفم شوهر سابقم میگه برگرد و تکلیف منو روشن کن  از اینورم پسرم هست 

پسرم ۱۸سالشه 

چند تا چیز دیدم ازش که دلسرد شدم  هیچ پسندازی نداره حتی موتور زیر پاش سند نداره و شناسنامه نداره وگوشیشو چند بار نگاه کردم همه طلبش دارن مثلا هر چی مخره پول نمیده میگه میارم براتون پولشونو نمیده و یبار رفته بود غذا رستوران گرفته بود من خبر نداشتم تو پیاماش دیدم ساعتشو گرو گذاشته بود 

من چیکار کنم خب تو رو خدا به راهنمایی کنید 

من خودم عربم خیلیییی اشتباه کردی ک رفتی با عرب عراق نود درصدشون دست بزن دارن چه فکری کردی رفتی باهاش اخه...بهش بگو به پلیس شکایت کردم برام مراقب گذاشتن خطو گوشیتم عوض کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظر خودته ولی من باشم برمی‌گردم به شوهرم.بااون زندگی کردم روحیاتشو میشناسم میتونم بر بار دوم زندگی بهتری باهاش داشته باشم خودتو از چاله من از تو چاه.اکر میخوای باکسی باشی با در حد لیاقت خودت باش نه کسی که کمتر از توئه.چون روحتو فداش میکنی و آخرم میگه تو مطلقه بودی من پسر بودم و... کلی میزنه سرت

من خودم عربم خیلیییی اشتباه کردی ک رفتی با عرب عراق نود درصدشون دست بزن دارن چه فکری کردی رفتی باهاش ...

چیکار کنم هی التماسم میکنه گریه میکنه ولم نکن میمیرم  هی میگه بیچارم کردی بدبختم مردی عذاب وجدان میگیرم به خدا ساعت ۲تو خیابونم نمیتونم برم خونه از بس حالم بده 

چیکار کنم هی التماسم میکنه گریه میکنه ولم نکن میمیرم هی میگه بیچارم کردی بدبختم مردی عذاب وجدان میگ ...

چ عذاب وجدانی اخه ی ادم الاف اومده مزاحمت میشه اون باید عذاب وجدان داشته باشه ن شما بعدشم قحط ادمه رفتید با عرب عراق؟؟؟ اونا خیلی متفاوتن با ایرانی ها بخدا 

من خودم مستقلم و همه چی دارم به نظرتون فراموشن میشه حالم خوب میشه

آفرین دقیقا منم شرایط شمارو دارم از آدم های مستقل خوشم میاد قابل ستایش ان

بخشیـבטآבماراحتـہامااعتماבکرבטבوبارـہنه