2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من عاشق محصول پوستی ام

منم خیلی عاشقشم کلی برند امتحان کردم الان فقط یه برنده که برام واقعا محبوب و همه چیز تمومه

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

به قول مامانم هروقت پست میاد در خونه می گه روتین پاکسازی حسابت رسید 😂 ولی به شدت حالم و خوب می کنه ...

میشه بگید از چه سایتی یا چه‌ پیجی سفارش می‌دید که اصله

با احترام، درخواست دوستی قبول نمی‌کنم. از شما آقایون محترم خواهش می‌کنم لطفا در تاپیک های من شرکت نکنید.

منم خیلی عاشقشم کلی برند امتحان کردم الان فقط یه برنده که برام واقعا محبوب و همه چیز تمومه

چ برندی؟

منم کل زندگیم خرج روتین پوستی شده😩

و دویدُ افتاد اما بلند شد، باید می رسید!🌱

دوستان شما محصولات پوست رو از کجا می‌خرید که اصله؟دیگه از محصولات فیک خسته شدم

صبوری پلاس . ناصر بیوای

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

دوستان شما محصولات پوست رو از کجا می‌خرید که اصله؟دیگه از محصولات فیک خسته شدم

برو دکتر برای روتین پوستی 

من رفتم نتیجش واقعا عالی بود از روتینای من دراوردی چیزی درنمیاد

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

عکس گذاشتی لایک کن

برو دکتر برای روتین پوستی من رفتم نتیجش واقعا عالی بود از روتینای من دراوردی چیزی درنمیاد

این روتین پوستی جدیدمه که هنوز محصولاش به دستم نرسیده

مرطوب کننده پوست سراوی

پیلینگ اوردینری ( هفته ای دو بار برا لایه برداری) 

سرم کافئین دور چشم اوردینری

سرم ابرسان هیالورونیک اوردینری

سرم رتینول اوردینری

کرم ویتامین سی ویتالیر

ضد افتاب ایزدین

کرم کاسه ای کوزارکس 

اسنس حلزون کوزارکس

ضد لک اکسیس وای

ژل شستشوی اکسیس وای

تونر برنج انوا

اینا رو برا شش ماه سفارش دادم که مرتب رسیدگی کنم

در کنارش ۶جلسه prp هم برم.. ببینم چی میشه. 

با احترام، درخواست دوستی قبول نمی‌کنم. از شما آقایون محترم خواهش می‌کنم لطفا در تاپیک های من شرکت نکنید.

چ برندی؟منم کل زندگیم خرج روتین پوستی شده😩

فیس دوکس واقعا واسه لکای پوستی خیلی خوبه جنبه درمانی داره و ابرسانیم میکنه

البته که اکثرا دکترای پوست هم تجویز میکنن نظراتشو تو دیجی کالا بخونیننن خیلیا راضین مهم تر از همه من همیشه محصولی استفاده میکنم ک داروخانه داشته باشه اصلا از برندای نتورکی استفاده نمیکنم برای پوستم

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️