من میرم تو سایت ثبتنام کنم میزنه ارسال پیامک با خطا مواجه شد
شما تونستین ثبتنام کنین؟
وطنم ای شکوه پابرجا،عشقم مولایم صاحب الزمان خدایا شکرت به خاطر وجود پسرهای عزیزتر از جانم بارالها هزاران بار شکرت .خدایم عزیزانم را عاقبت به خیر کن به حق بزرگیت .راه راست رو همیشه بهشون نشون بده و آنها را آنی به خودشان واگذار نکن الهی.......الهی پدرو مادرم و عزیزان رو هرجا و هر لحظه به خودت سپردم .خدایا تو که میدانی تو آرامش قلب منیییییییییی مهربان خدایم دوستت دارم....
اسی اگه میدونی بگو طرح مادران باید سایپا ثبت نام کنم یا ایرانخودرو؟
الان ایران خودرو هست
از امروز شروع شده ثبتنام
وطنم ای شکوه پابرجا،عشقم مولایم صاحب الزمان خدایا شکرت به خاطر وجود پسرهای عزیزتر از جانم بارالها هزاران بار شکرت .خدایم عزیزانم را عاقبت به خیر کن به حق بزرگیت .راه راست رو همیشه بهشون نشون بده و آنها را آنی به خودشان واگذار نکن الهی.......الهی پدرو مادرم و عزیزان رو هرجا و هر لحظه به خودت سپردم .خدایا تو که میدانی تو آرامش قلب منیییییییییی مهربان خدایم دوستت دارم....
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام شما بارداری شدید من ذخیره تخمدان هفت دهم مجردم دکتر میگه فریز تخمک بکن میترسم درخواست دوستیمو ق ...
سلام عزیزم من خو درخواست دوستی بلد نبودم لغو کردم
دوباره درخواست بده
سلام شما بارداری شدید من ذخیره تخمدان هفت دهم مجردم دکتر میگه فریز تخمک بکن میترسم درخواست دوستیمو ق ...
عزیزم من طبیعی باردار شدم
اما بچه دومم بود
شما مجرد هستی ی کم باید احتیاط کنی
پیش دوتا دکتر مجرب و خوب برو حتما
ذخیره تخمدانت پایینه