2777
2789
عنوان

قد واقعا مهمه برا تو رابطه رفتن مگه نه

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 24 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۵۵.۶.۷

خب خودت خیلی کوتاهی 

انتظار داری هر چی دو متریه شما بردارید دخترای متوسط و قدبلند با پسرای کوتاه تر برن تو رابطه؟ اینایی که خودشون یه حسنی رو ندارن از بقیه میخوان خیلی جالبن 

اسی واقعا من مثلا قبول دارم 

بین ی پسز قد بلند و قد کوتاه خوش اندام

بلنده خیلی جذاب تره 

ولی اینم بپذیر اختلاف قدی زیاد خیلی تو ذوق میزنه 

روزی هشت ساعت درس نخون و یا ی حرفه رو یاد نگیر تا به امید خدا مجبور شی بری روزی هشت ساعت کار سنگین کنی برا بقیه برای ده میلیون🧜‍♀️

خب خودت خیلی کوتاهی انتظار داری هر چی دو متریه شما بردارید دخترای متوسط و قدبلند با پسرای کوتاه تر ...

چیزی که زیاده پسره حق تورو خوردم مگه که طلبکاری؟

اسی واقعا من مثلا قبول دارم بین ی پسز قد بلند و قد کوتاه خوش اندامبلنده خیلی جذاب تره ولی اینم بپذیر ...

قبول دارم

شایدم چون تاحالا اطرافم کلا پسرای ۱۸۵ به بالا بودن چه دوست چه فامیل و همگلاسی و … بدعادت شدم

قبول دارمشایدم چون تاحالا اطرافم کلا پسرای ۱۸۵ به بالا بودن چه دوست چه فامیل و همگلاسی و … بدعادت شد ...

اره ممکنه

روزی هشت ساعت درس نخون و یا ی حرفه رو یاد نگیر تا به امید خدا مجبور شی بری روزی هشت ساعت کار سنگین کنی برا بقیه برای ده میلیون🧜‍♀️

چیزی که زیاده پسره حق تورو خوردم مگه که طلبکاری؟

هر کی بگه خودم زشتم خوشگل میخوام

خودم کوتاهم بلند میخوام

خودم فقیرم پولدار میخوام خوش اشتهاست و باید منتظر نقد بقیه باشه بالاخره یا نفر هست واقعیت رو بگه

همون قدر هم که دختر بلند کمیابه پسر بلند هم کمیابه و به اندازه دخترای قدکوتاه هم پسر قد کوتاه داریم بنابراین بله اگه قرار باشه پسر بلند دختر خیلی کوتاه بگیره فقط پسرای کوتاه میمونن برای بلندها

کبوتر با کبوتر... جوابتو نمیخونم حوصله بحث ندارم نصف شبی

من در ۲۰سالگی دو سانت ودر ۳۶سالگی ۳سانت بلند شدم

عکسم تو تاپیک قدم هست

گروه تلگرام افزایش قد من👇

جهت تبادل نظر کسانی که خواهان افزایش قد هستند در هر سنی!

(متدهای افزایش قد 2025)

لینک گروهbolandha

کانال تلگرام افزایش قد من👇

متدهای افزایش قد مدرن

لینک

bolandghadshodan

کانال شامل مطالب علمی کتابهای افزایش قد وتجربیات اشخاص ایرانی وخارجی در بزرگسالی وسن رشد است