2777
2789

اگر فست فودی میخوای کورن داگ باحاله، 

اگر غیرفست فودی میخوای راتاتویی هم خوبه

با اجازه استارتر :)

بچها میشه لطفا تاپیک اخرمو گزارش بزنید پاک شه کارم راه بیوفته؟ لایک کنید براتون صلوات میفرستم.💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چرخکرده با پیاز ادویه مخلوط و قلقلی میکنم بعد سرخ میکنم توی قابلمه پیاز داغ میکنم رب ادویه و قلقلی میریزم قارچ ۴ قاچ میکنم میریزم‌مخلوط میکنم اب قارچ کشیده بشه بعد اب میریزم یکم بجوشه در حد ۳۰ دقیقه ک به روغن بیاد سیب زمینی نگینی هم سرخ میکنم مث قیمه سیب زمینی میذارم کنارش

بعد با برنج میخوریم اسم هم نداره از خودم در اوردم

سلام مجدد از کاربری که خیلی معروفه و الان به این فلاکت افتاده بخاطر تعلیق شدن های بی جهت

یه مدل غذا هایی هم دارم اسم نداره یا بهش میگم‌مخلوط پلو

مثلا سیب زمینی هویج زرشک کشمش پیاز داغ مرغ یا چرخکرده و عدس و هرچی ک ترکیباتش ب هم دیگه بخوره رو مخلوط میکنه بعد میریزم لا بلای برنج میشه مخلوط پلو

بهش شوید خشک هم میزنم خیلیم دوس داریم😁😁😁

سلام مجدد از کاربری که خیلی معروفه و الان به این فلاکت افتاده بخاطر تعلیق شدن های بی جهت
یه مدل غذا هایی هم دارم اسم نداره یا بهش میگم‌مخلوط پلومثلا سیب زمینی هویج زرشک کشمش پیاز داغ مرغ یا ...

درست میکنم ازغذاها تکراری خسته شدم دوست دارم چیزای جدیدبزارم

دوستمم مث خودم عجیب غریبه

ماکا فرمی ابکش میکنه بعد روش کشک و نعنا داغ و مواد ماکارونی رو میریزه بعد میخوریم اینم خوشمزس بجای کشک میتونی موست سون یا هر ماست دیگه ای بریزی

مرغ چرخکرده رو با پیاز و ادویه و فلفل دلمه (دلخواهی) مخلوط میکنم قلقلی و سرخ میکنم هویج خلالی سرخ میکنم

پیاز داغ رب و ادویه میریزم قلقلی های سرخ شده و هویج رو میریزم یکم اب در حد ۳۰الی ۴۵ دقیقه بجوشه تا هویج نرم بشه

اخرش زرشک میریزم و زعفرون و سیب زمینی سرخ کرده کنارش

بعد با برنج میخوریم