2777
2789
عنوان

پارتنر زشت ذات دار یا زیبا بی ذات

148 بازدید | 23 پست

دوستان من ۲ماهه با یکی تو رابطم که ظاهرا پسر خوبیه

ایشون قبلا خیلی زیباتر بودن ولی با فشار شغلی زیاد الان زیبا نیست ولی هیکل خوبی دارن و وضع مالی متوسط روبه پایین ماشینم نداره سربازه در حال حاضرم گوشی نداره بخاطر سربازی

قبل از اینکه من با ایشون وارد رابطه شم از یه پسری خوشم میومد که قیافه واقعا زیبایی داره هیکل خوب تیپ خوب  گفتم برم باهاش بیشتر اشنا شم؟

ولی از اخلاقش و بیشتر زندگیش اینکه با کسیه یا نه اطلاع ندارم

چیکار کنم؟

من تایپم پسریه که خوشگله اینم اول خیلی ناز بوده اما الان..

از یه طرفم پارتنرمو دوسدارم وابستشم 

نمیدونم چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما وارد یه رابطه ای شدی

کارت درست نیست این ادمو با یکی‌دیگه مقایسه کنی که 

مدت زیادی نیست توی رابطه ای خب اگر نمیخوایش‌بهش بگو

بازیش نده

وقتی با اونی بری راجب یکی دیگه تحقیق کنی و یکی‌دیگه رو بشناسی حرکت خیلی چرتیه، نکن

شما وارد یه رابطه ای شدیکارت درست نیست این ادمو با یکی‌دیگه مقایسه کنی که مدت زیادی نیست توی رابطه ا ...

از اون جدا میشم کاری نیست الانم که اون گوشی نداره تو دوره اموزشیه کلا بیخبرم ازش چند روزه

از اون جدا میشم کاری نیست الانم که اون گوشی نداره تو دوره اموزشیه کلا بیخبرم ازش چند روزه

وا دختر

تو که بهش علاقه ای نداشتی چرا وارد رابطه شدی باهاش که بخوای اینقدر زود جایگزین پیدا کنی براش 

توی رابطه تعهد حرف اولو میزنه

شما هنوز خودت تعهد به کسی نداری میخوای یکی برای تو تعهد داشته باشه

حداقل ایندفعه که اومد مرخصی بهش بگو نمیخوای باهاش باشی 

طرف الکی امیدوار نباشه