به نظرتون بهترین انتقام از مردی که خیانت کرده چیه !؟باتوجه به اینکه دختر ۴ساله دارم …۶ماه قبل متوجه شدم داغون شدم ولی کامل به روش نیاوردم …ولی نمیتونم هر روز به یه بهونه ای باهاش دعوا میکنم …بهترین انتقام به نظرتون چیه !؟فکر اینکه با ی زن دیگه بوده …اصلا نمیتونم باور کنم اگر بخوام خیلی جدی فکر کنم و برم عمق ماجرا حالت طبیعیم از دست میدم ….میخوام فقط حداقل انتقام بگیرم …مهریه ام۲۵۰سکه و مال داره به نام خودش…فقط فکر اینکه بچم بچه طلاق بشه و آسیب ببینه داغونم میکنه …راهکار بدین لطفا
اما اینکه بچه هر روز تو خونه ای باشه که جنگ و دعوا توشه بهتره یا یک بار برای همیشه پدر و مادرش از هم جدا بشن و با این موضوع کنار بیاد ؟
برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤 عادت، بیرحمترین زهر زندگیست. زیرا آهسته وارد میشود، در سکوت، کمکم رشد میکند و از بیخبری ما سیراب میشود و وقتی کشف میکنیم که چطور مسموم ِ آن شدهایم، میبینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، میبینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند.. "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱". . https://t.me/+Rp7dMqzr8aA1ZDdk