2777
2789

سال ۹۴ به پایین چقدر قیمت همه چیز خوب و ارزون بود

کاش بازم همونطوری میشد

فقط 21 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری مشترک🛑زیر هجده سال تو تاپیکام نظرندین لطفا 🛑تیکر تاریخ احتمالیه رسیدن به آرزومه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای کاش ای کاش اون موقع طلا کرمی۹۰بود چقد خوب بود ی گوشوار دادم شد۲۰۰ هزارتومن باهاش سه تا گوشوار حلقه ای کوچیک گرفتم اون موقع ها چقد خوشبخت بودیم🥺🥺

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

تا همه این اتفاقا بیفته مردم هم به مرور نابود میشن

چه کسی گفته زمان طلاست ؟من مزه مزه اش کردم...زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاندو می رود در عمق وجودت مست مست که شدی چشمهایت را باز میکنی میبینی عمرت گذشته و تو ماندی و خماری از دست رفتن یک عمــــــــــــــــــــــــــــــــــــر ...فروغ فرخزاد
ای کاش ای کاش اون موقع طلا کرمی۹۰بود چقد خوب بود ی گوشوار دادم شد۲۰۰ هزارتومن باهاش سه تا گوشوار حلق ...

الان شده ده تومن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری مشترک🛑زیر هجده سال تو تاپیکام نظرندین لطفا 🛑تیکر تاریخ احتمالیه رسیدن به آرزومه

الان شده ده تومن

خاک بر سرم هیچی طلا هم ندارم حداقل بفروشم بذارم رو پول پیش خونه😮‍💨🥺

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

سلام، وقتتون بخیر, تاپیک قبلیتون چی شد؟ همون داستان غیبته؟

اون خانمه ریپورتم کرذ یه چیز مشکی تقدیمم کردن و درب خروج رو نشونم دادن

برگشتم با ۴، ۵ تا اکانت ریپورتش کنم به علت توهین به نماویس اینا

وقتی اطرافیانت ترکت میکنن، تو تنها میشی  ولی زمانی که خودت اطرافیانت رو پشت سر میزاری، وارد تنهایی میشی و چه زیباست....

سلام، وقتتون بخیر, تاپیک قبلیتون چی شد؟ همون داستان غیبته؟اون خانمه ریپورتم کرذ یه چیز مشکی تقدیمم ک ...

سلام

هیچی نشد 

چرا ریپوزت کردن؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40