2777
2789
عنوان

ممکنه بمیرم بقران رو به مرگم

166 بازدید | 11 پست

شما ساده دارید نوشته های منو میخونید اما من از عمق وجود دارم درد میکشم

ریه هام پر از عفونته رفتم دکتر گفت برونشیت داری کل ریه هات درگیره اگه یه قسمتی از ریه بود عملت میکردم راحتت میکردم اما کل ریه هات داغونه همه جاش برونشیته 

برونکوسپی (تخلیع ریه انجام دادم) فقط ۳ ونیم میلیون پول دادم ولی تمومی نداره

کاش میشد پیوند ریه زد امکانش هس؟میشه ریه را پیوند زد؟

به امام حسین بریدم دیگه ریه هام داغون شده

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

دور از جونت 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

ان شالله حالت خوب بشه

کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم 

خدا شفات بده🥲🥲

برات حمد و صلوات میفرستم🙂🙂

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

منم آسم دارم درکت میکنم ریه هام یهو خالی میشه مثل بادکنک

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

وااا واسه عفونت که پیوند میزنن. فکر کردی به این راحتی هاست؟ الانم داروهاتو به موقع استفاده کن و سیست ...

عفونت ؟کاش یه عفونت ساده بود 

زندگیمو ازم گرفته

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

عزیزم متاسفانه در این زمینه اطلاعی ندارم از دکترای خوب بپرس که درست راهنماییت کنن که با اطلاعات غلط نگرانی برات پیش نیاد . از ته قلبم برات آرزو و دعا برای سلامتی میکنم 🌱 به خدا توکل کن هیچ جا برات کم نمیزاره🌱