2777
2789
عنوان

خونه خریدیم ولی من ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 56995 بازدید | 754 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول اینکه این زندگیه شماست اجازه نده دیگران حتی اگر پدر و مادرت هستن تو تصمیمات زندگیتون دخالت کنن 

دوم اینکه شما ۶۰تومن دادی انتظار داری سه دنگ به نامت کنه بعد همسرتون که تمام هزینه رو داده حقی نداشته باشه

سوم اینکه شمایی که به همسرتون اعتماد ندارید چطور میخاین باهاش زیر ی سقف زندگی کنید با جنگ و فشار ارزش نداره وقتی ارزش داره که خودشون پیشنهاد بدن 

نمیدونم چرا تازگیا همه به چشم معامله به پیشرفت زندگیشون نگاه میکنن

من تا الان ۱۰۰گرم طلا برای زندگیمون فروختم یکبار منتی نزاشتم البته همسرم قدردان هستن اما حتی یکبار بفکر دنگ و سهم و این چیزا نبودم 

شما چند وقته ازدواج کردی؟

و دقیقا چه تلاشی کردی؟

ایا شاغلی ؟

تا جایی که فهمیدم هنوز عقدی و خونه پدر

شما خیلی پرتوقعی!!!!!

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

از این به بعد یاد بگیر از خود گذشتگی بیجا نکنی شما دوست بودید بهت ربطی نداشت بخوای پسنداز کنی و الانم در حد معقول خریداتو بکن شوهر وظیفشه خرجتو بده 

در ضمن ۶۰ میلیون کجا و پول خونه چند میلیاردی کجا! 

الانم دیگه سر خونه لج نکن که بینتون اختلاف نیوفته وامتم نده بگو خودم نیاز دارم 

عجب...

زندگیا چرا اینجوری شد پس

منم دوره عقد پول ی دنگ خونه رو دادم شوهرم گفت میزنم نصفشو ب نامت نزد الان ده سال میگذره اصلا مهم نیس برام چرا😃🤭 از همه چی هردو زدیم ماشین خریدیم ب نامشه ک هیچ فرمون دست من نمیده منم سخت نمیگیرم اینجوری ک همش باید بجنگی تو زندگی

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

از این به بعد یاد بگیر از خود گذشتگی بیجا نکنی شما دوست بودید بهت ربطی نداشت بخوای پسنداز کنی و الان ...

چیزی که استارتر و اکثر کاربران درنظر نگرفتن اینه اون وام پول خالص نیست وام و قرضه که باید پس بده

ایشون باید بتونه ماهانه اقساط اون وام رو بدن

وقتی شغل و درآمدی نداره نمیتونه اقساط سنگین بده پس نمیتونه وام رو هم بگیره

در هر صورت اون وام رو یا باید پدرش برداره یا همسرش

در هر صورت چیزی به استارتر نخواهد رسید 

از این به بعد یاد بگیر از خود گذشتگی بیجا نکنی شما دوست بودید بهت ربطی نداشت بخوای پسنداز کنی و الان ...

یه سوال

وقتی دوست بودن پس انداز مرد چه ربطی به ایشون داره؟

مرد کار کرده پول درآورده و پس انداز کرده

زنی که حتی تو زندگیش نبوده و صرفا یه دوست دختر بوده نمیتونه بگه پس انداز مرد بخاطر وجود من بوده

مردا نهایتا چند بار رستوران کافه میبرن دوست دخترشون رو ،با صرفه جویی تو چند بار رستوران رفتن که چند میلیارد پول خونه جمع نمیشه

چک داستانا خودش داره،ودردسر گرفتنش سخت،ولی ملک به نام خودش باشه،هیچ دردسری نداره

آخه کدوم مرد بی عقلی بخاطر ۶۰ میلیون نصف خونه ی چند میلیاردی رو میزنه به نام زنی که حتی یک روزم باهاش زندگی نکرده؟

چک ثبت شده هم تضمینی هست و گرفتنش هیچ سختی و داستانی نداره

بلاخره بعد اینهمه کامنت یکی حرف منو فهمید همه شیرین شدن از دیشب میگم هه هه با ،60 تومن‌میخوای سه دنگ ...

چون درست نمیخونن،والان در نطرشون یه ملک حداقلش۳میلیاردی،درحالیکه شما تقریبا نصفشو دلری نیدی،نه از حقت کوتاه نیا،حداقل قولنامه بنویسید،قولنامه خودش سند حساب میشه ودیگه حق نقل وانتقال و...نداره