2777
2789
عنوان

ایمان بیاوریم به اغاز فصلی سرد

129 بازدید | 8 پست

و این منم

زنی تنها

درآستانه‌ی فصلی سرد

در ابتدای درک هستی آلوده‌ی زمین

و یاس ساده و غمناک آسمان

و ناتوانی این دستهای سیمانی...

زمان گذشت

زمان گذشت و ساعت چهار بار نواخت

چهار بار نواخت

امروز روز اول دیماه است

من راز فصل‌ها را میدانم

و حرف لحظه‌ها را میفهمم

نجات‌دهنده در گور خفته است

و خاک، خاک پذیرنده

اشارتیست به آرامش

زمان گذشت و ساعت چهار بار نواخت.

در کوچه باد میآید

در کوچه باد میآید

و من به جفت‌گیری گل‌ها میاندیشم

به غنچه‌هایی با ساق‌های لاغر کم‌خون

و این زمانِ خسته‌ی مسلول

و مردی از کنار درختان خیس میگذرد

مردی که رشته‌های آبی رگهایش

مانند مارهای مرده از دو سوی گلوگاهش

بالا خزیده‌اند

و در شقیقه‌های منقلبش آن هجای خونین را

تکرار می‌کنند

"در محفل عزای آینه‌ها

و اجتماع سوگوار تجربه‌های پریده‌رنگ

و این غروب بارور شده از دانش سکوت

چگونه میشود به آن کسی که میرود اینسان

صبور،

سنگین،

سرگردان،

فرمان ایست داد.

چگونه میشود به مرد گفت که او زنده نیست، او هیچوقت

زنده نبوده‌است"

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

سالها بود این شعر رو یه جور دیگه برای خودم می‌خوندم ایمان بیاوریم به آغاز فصلی سبز و فکر می کردم اگر بخوام میتونم همه چیز رو تغییر بدم الان در آستانه چهل سالگی فهمیدم باید ایمان بیاوریم به آغاز فصلی سردددددد

پلنگ من دل مغرورم پرید و پنجه به خالی زد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسم عنوان رو حس میکنم قبلا شنیده بودم ولی متن تاپیک رو خیر

شاعرش فروغ فرخزادهستن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

سالها بود این شعر رو یه جور دیگه برای خودم می‌خوندم ایمان بیاوریم به آغاز فصلی سبز و فکر می کردم اگر ...

عزیزدلم.امیدوارم دلتون گرم بشه و زندگیتون سبزه سبز

اسم عنوان رو حس میکنم قبلا شنیده بودم ولی متن تاپیک رو خیر

عزیزم امضاتون رو رفتم سرچ کردم راستش منکه گریه م گرفتتت.خیلی غمگین بود

عزیزم امضاتون رو رفتم سرچ کردم راستش منکه گریه م گرفتتت.خیلی غمگین بود

https://www.ninisite.com/discussion/topic/17056285/%D9%82%D8%B5%D9%87-%DB%8C-%D8%A7%D9%93%D8%AF%D9%85-%D8%A7%D9%87%D9%86%DB%8C-%D9%88-%D8%B4%D8%A7%D9%BE%D8%B1%DA%A9

تااطلاع ثانوی سرماخوردم....