2777
2789

هستید؟ 

حوصله اش دارید؟

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

من مینویسم کسی دوست داشت میخونه بمونه به یادگار...

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه دختر ۸ ساله بودم  کم کم حس عجیبی نسبت به پسر فامیل پیدا کردم 

اصلا نمیفهمیدم این حس چیه و....

اسم خودم میذارم محیا اونم محمد

هرچی بزرگتر میشدم این حس بیشتر می‌شد 

تا اینکه من شدم ۱۵ و محمد شد ۱۷ یه روز محمد اومد خونه ما تا با داداشم برن استخر 

موقع رفتن دیدم نگاه من کرد بعد چند ثانیه رفت....

دیدم یه اس ام اس از محمد اومد نوشته بود نمیتونم ازت قائم کنم من نسبت بهت حس دارم خدانگهدار 

بعدها گفت اینو نوشتم برات و با داداشت رفتم استخر!

وقتی خوندم مثل تمام دخترای دیگه هورمون هام زد بالا و قلبم مثل گنجشک زد...

من جوابی ندادم تا شب نوشت اینو به هیچ کس نگو بین خودم و خدا و خودت!

من نوشتم منو تو دنیا هامون باهم فرق داره....گفت باشه پس خداحافظ !

منم گفتم خداحافظ تموم شد....

تا اینکه من لباس مجلسی خودم به خواهر محمد قرض دادم 

چند روز بعد وقتی خواهر محمد لباس آورد مشکوک به من نگاه کرد گفتم چیزی شده گفت نه!

گفتم اوکی 

دیدم طاقت نیاورد گفت محمد ما تو رو دوست داره؟ گفتم منو! نه برای چی!

گفت آخه لباس مجلسی که از تو گرفتم گذاشتم اتاق رفتم بیرون برگشتنی دیدم محمد لباس تورو چسبونده به بینی خودش بو میکنه! 

گفتم وا🫤

گفتم منو دید هول شد گفت دنبال لباسم میگردم میگه گفتم توکمد من!

محمد پسر عموم بود خلاصه دختر عموم و زنموم نسبت به من بدبین شدن و کلا باهام سرد شدن بعد از یه مدت برای من یه خواستگار اومد دیدم محمد پیام داده بیداری؟ 

نوشتم بله 

میتونم ۵ دقیقه باهات صبحت کنم 

گفتم باشه بگو 

گفت خواستگارت دوسش داری! 

گفتم اصلا نمیشناسمش! 

گفت میخوای ازدواج کنی؟ 

گفتم من ۱۵ سالمه ازدواج! 

گفت میشه به پام بمونی؟!

من آدم مغروری هستم خودت دیدی چندتا دختر تو فامیل منتظر هستن بهشون چراغ سبز بدم اما قلب کسسخول من واسه تو لرزیده!