2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط یک هفته اولش سختم بود

بعدش کاملا اوکی بود 

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)

یک هفته نقاحتش سخته بعدش خوبه دیگه 

مسواک بزن مسواک که کاری نداره سرت فقط پایین نگیر همینجوری سر بالا مسواک بزن بعد اب بکن داخل دهنت قرقره بکن لیوان بگیر زیر لبت خالیش بکن (سرت نیار پایین)

حموم هم نمیتونی بری ولی میتونی روی یک چهار پایه بشینی لباسهات کامل دربیار بشین روی چهار پایه سرت رو هم پایین نیار 

ینفر بگو بیاد اب بکنه داخل ظرف بریزه روی موهات و واست شامپو بزنه بعد هم همون‌جوری سرت بالا به بدنت هم آب بریزه و اینجوری حمام بکنی 

صورتت هم این مدت میسلار واتر بزن روی پد و بکش قسمت هایی که چسب و گچ بینیت نیست