2777
2789
عنوان

بیاید عکس 📸

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 42 پست
توروخدا جدی میگی خواهش می‌کنم از روی ترحم نگومنو خواهرم تو خونه جادوگر صدا میزنه میگه موهات نارنجی ش ...

خرابشون نکنی خیلی قشنگه

دردیست در این سینه که همزاد جهان است .. یاد ندارم مادرم دعام کرده باشه سپیدبخت بشم عوضش وقتی بچه بودم همیشه میگفت روز خوش نبینی💔🥀بخدا ندیدم� شنیده بودم غموغصه آدمو پیر میکنه اما ندیده بودم تا وقتی به خودم اومدم دیدم تو سن کم همه موهام سفیدن و خودم شکسته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توروخدا جدی میگی خواهش می‌کنم از روی ترحم نگومنو خواهرم تو خونه جادوگر صدا میزنه میگه موهات نارنجی ش ...

نه خیلی قشنگه مشکی نکن

برنو از ایلم نمی گردد جدا لُر نمی‌ترسد ز چیزی جز خدا...🔥               اکانت مشترک دو تا دوست هست 💙🌱

بقران خیلی خوشگل شده به جون مادرم . تروخدا میشه بگی اسم رنگ و شماره رنگت و مقدار ترکیب رنگ و اکسیدانت چی بود ؟ توضیح بدههه

فقط 35 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱

تو عکس که خیلی قشنگه اگه تیره دوس داری زیتونی تیره بگیر بذار روش

💛💛〽اين نيز بگذرد💛〽💛ماكه خندان ميرويم😊🚶💛

بقران خیلی خوشگل شده به جون مادرم . تروخدا میشه بگی اسم رنگ و شماره رنگت و مقدار ترکیب رنگ و اکسیدان ...

وای مرسی عزیزم 

بخدا نمی‌دونم 

من ایران زندگی نمیکنم رفتم همینجوری از فروشگاه گرفتم همه رنگ و تو اکسیدان توی جعبه خالی کردم زدم

من از اوناش نیستم که تو بیو چیزی بنویسم 😏
وای مرسی عزیزم بخدا نمی‌دونم من ایران زندگی نمیکنم رفتم همینجوری از فروشگاه گرفتم همه رنگ و تو اکسید ...

اها . خیلی قشنگه ولی مبارکت باشه به خواهرتم گوش نده الکی میگه

فقط 35 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱

ببینم عکس موهاتو

نداشتم عکس موهام مجبور شدم یکی از عکس هام و برش بزنم و...😂😐

الان دقت میکنم خیلیم شبیه نیست شاید،اون لحظه حس کردم شبیهن😂😑

به امید روزی که با دستانم معجزه را به دیگران هدیه دهم🤍