2777
2789
عنوان

بیشتر مدت صبرکردنتون در زندگی

120 بازدید | 20 پست

بیشترین مدت صبرکردنتون درزندگی چقدر بوده؟ یعنی نهایت صبور بودنتون چندسال یاچندماه یا چندروز بود؟ نتیجه اش روهم بگین که صبورتر بشیم کسایی که الان دراین وضعیت هستن نمیدونن بایدصبرکنن یا چی بیاین نظراتو بخونیم. خودم بیشترین مدت زمان صبرکردنم ۵سال بود به خاطر یه موضوعی هنوزم درحال صبرکردنم چون فعلا حل نشده دعاکنین حل بشه زودتر. گاهی صبرکردن از جون کندن سخت تره...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تقریبا یک سال اینا 

نتیجه خوبی میده 

برای وقتی که نمی‌دونستم تصمیم درست چیه کنار ایستادم تا خدا بهم راه رو نشون بده البته تو اون یکسال افسردگی بسیار حادی تجربه کردم اما خداروشکر حالا بهترم 

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ دیوانه شدم از بس لایک می‌کنید                                             پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

حداقل ۷ سال  صبر حوصله به خرج دادم تا تونستم تو یه خانواده که ۶ تا خواهر شوهرم ویه برادر شوهر جا بیفتم و شوهرم مرد واقعی زندگی بشه  واز نتیجش راضیم  صبوری واحترام به دیگران همیشه احترام وبزرگ منشی‌ها آخرش 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

حداقل ۷ سال صبر حوصله به خرج دادم تا تونستم تو یه خانواده که ۶ تا خواهر شوهرم ویه برادر شوهر جا بیف ...

شده تاحالا به رفتن و طلاق فکربکنیدیا اقدامی بکنیدتوی این ۷سال؟ خداروشکر که نتیجه ی خوبی گرفتین از صبوری کردن

سوالم اینه آیا واقعا صبرکردن آخرش خیره؟

اشتباه تایپی شد خواستم بگم نتیجه خوبی داد 

گاهی نتیجه خوبی میده 

گاهی نه 

یعنی باید بسنجید چی ارزش صبر کردن و سوختن رو داره 

گاهی برای چیزی صبر میکنیم که مارو بیشتر میسوزونه

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ دیوانه شدم از بس لایک می‌کنید                                             پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨