2777
2789
عنوان

پسرا دوست دخترشونو می‌گیرن ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معمولا پسرا با همه تیک و تاک دارن، با همه دخترا دوست میشن

آخرشم میرن اون آفتاب و مهتاب ندیده رو میگیرن 

مَن نِگاه اَز مَردُمِ این شَهر می دُزدَم وَلی ؛ آنکِه را سیری نَدارَم اَز تَماشایَش توُیی 🤍✨️

معمولا پسرا با همه تیک و تاک دارن، با همه دخترا دوست میشنآخرشم میرن اون آفتاب و مهتاب ندیده رو میگیر ...

به مامانشون میگن برو یدونه آفتاب مهتاب ندیده بیسواد برام بگیر اکثر پسرای فامیلمون اینشکلی ازدواج  کردن

تو اینجوری فکر می‌کنی اکثرا اینجوری فکر نمیکنن

اره خب 

ب نظرمن قشنگه چند سال باهاشی و بش برسی 

دیگه می‌شناسی طرفو

❤️TaHUOra اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخوابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن....

ولله پسر میشناسم با کل آبادی و شهر و کشور بود یه دختر ساده ۱۵ سال از خودش کوچکتر گرفت ک دست راست و چ ...

چون خودشون کثیفن و داغونن زورشون میاد زنشون مث خودشون باشه

معمولا پسرا با همه تیک و تاک دارن، با همه دخترا دوست میشنآخرشم میرن اون آفتاب و مهتاب ندیده رو میگیر ...

پسرای الان خیلی چندش هول شدن بدونن افتاب مهتاب ندیده ای دمشونو میزارن روکولشون میرن چون به برنامه هایی که باهات داشتن میدونن نمیرسن میرن مال من اینجوری بود😓😁

الان اکثرا هم افتاب دیدن هم مهتاب و هم نیمه شب...پسرا اخرش دوست دختر یکی دیگه میگیرن..من که اینجوری بودم 🤭

پسرای الان خیلی چندش هول شدن بدونن افتاب مهتاب ندیده ای دمشونو میزارن روکولشون میرن چون به برنامه ها ...

واسه دوستی اره ولی واسه ازدواج میرن سراغ برنامه نداشته ها😂

مَن نِگاه اَز مَردُمِ این شَهر می دُزدَم وَلی ؛ آنکِه را سیری نَدارَم اَز تَماشایَش توُیی 🤍✨️