2777
2789
عنوان

به نظرتون حرف من اشتباه بوده

104 بازدید | 8 پست

چند وقت پیش خاله ام اومده بود خونمون و از بدی های پسرش می‌گفت که چه کار هایی کرده و فلان حالا بگذریم 

بعد مامانم فوری اون لحظه گفت براش زن بگیر خوب میشه

خلاصه من اونجا چیزی نگفتم 

وقتی خالم رفت 

من به مامانم گفتم زن که عصای جادویی نداره بخواد پسر اینو درست کنه 

بدتر دختر مردم هم بیچاره میکنید با این عقاید تون خلاصه مامانمم گفت راست میگی اول باید اخلاقشو درست کنه

خلاصه گذشت و خاله ام گفت یه دختر واسه این(پسرش) پیدا کنید 

مامان من گفت اول بگو اخلاقشو درست کنه خودشو تنظیم کنه بعد بره زن بگیره تو زندگی به مشکل نخوره

بعد مامانم به خاله ام گفته بود که من این حرف رو تو خونه زدم.

بعد خاله ام بهش برخورده امروز زنگ زد هر چی از دهنش درآمد به من گفت ..

من منظوری نداشتم که

با که نجوا بُکُنَم این همه تنهایی را...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفت خیلی هم درست بود.خاله ت هم اگه بهش بر میخوره بد پسرشو نیاد نگه

آخه من اصلا منظور بدی نداشتم نگفتم که زن نگیره گفتم اول خودشو درست کنه بعد زن بگیره

پسرشم به خودش رفته که عقل نداره 😐😐😂

آدمای خوبی هستن ها 

گاهی وقت ها چیزای مسخره ای بهشون بر میخوره

من حتی داداش خودم هم میگم 

باید یکسری اخلاقش رو درست کنه بعد به فکر زن گرفتن باشه

آخه من اصلا منظور بدی نداشتم نگفتم که زن نگیره گفتم اول خودشو درست کنه بعد زن بگیره

بی خیال بابا حرف بدی نزدی.راست گفتی.والا دختر مردمو بدبخت میکنن بعد پسر عروسی کرد رفت عزیز میشه یادشون میره تو خونه پدرشون رو درمیاورده. 

آدمای خوبی هستن ها گاهی وقت ها چیزای مسخره ای بهشون بر میخورهمن حتی داداش خودم هم میگم باید یکسری اخ ...

میدونم شوخی کردم

خاله ت از یچیزی زورش گرفته سر تو خالی کرده

بنظرم تو هم باهاشون سرسنگین شو و زیاد محل نده

تقصیر تو نیس که ، تو حرف درستی زدی

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch