2777
2789

من ۲۱ سالمه درسته قیافم خوبه ولی چرا جدیدا خیلی بهم توجه میکنن لبخند هم میزنن الهی به هرچی بخوان برسن خیلی ذوق کردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤

من ۲۸ سالمه یه روز داشتم تو خیابون یه ساختمونو نگاه میکرد و فکرم درگیربود یه پسر بچه ۱۲یا۱۳ساله با دوستاش از کنارم رد شدن کلی بهم تیکه انداخت منم جوابشو دادم هنوزم خندم میگیره😂

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤
من ۲۸ سالمه یه روز داشتم تو خیابون یه ساختمونو نگاه میکرد و فکرم درگیربود یه پسر بچه ۱۲یا۱۳ساله با د ...

حالا خوبه تیکه انداخت من یبجا نشسته بودم گریه میکردم حالم بد بود پسر گفت میرسونمت گفتم برسون😂 بعد دیدم وسطا گفت میشه شمارتو بدی🤣 ۱۲ سالش بود قدشم نصف کن

فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
حالا خوبه تیکه انداخت من یبجا نشسته بودم گریه میکردم حالم بد بود پسر گفت میرسونمت گفتم برسون😂 بعد د ...

😂😂این خیلی هم خوشگل و با مزه وشیطون بود چندروز جلو چشام بود خخخخ