2777
2789
داماد هم داره .سکه .ساعت حلقهاون قدیم بود زن میگرفتنا .الان ازدواجه .

من خانوادم نیم ست طلا دادن که برای منه 

با ساعت ست بهمون دادن و حلقه به داماد 

ولی سرویس رو به داماد نمیدن بدن هم خانواده عروس میدن به عروس داماد که نمیپوظه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به جز حلقه

ساعت با سه چهار تومن ساعت شیک میشه گرفت

یا سکه صد صوتی هم ارزونه

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
اصالت تون؟به رسم تون بستگی داره ولی فکر کنم دیگه عموما باشه خریدن ساعت کت شلوار برای داماد

زاهدانی ، البته تو شهر ما هستن که برا داماد خرید میکنن ولی خب ما هم نگاه به جیب داماد و میزان خرج کردنش برای عروس میکنیم ، مثلا واسه خواهر م ، داماد مون گفت ندارم تالار بگیرم و جمعیت زیاد رو شام بدم و سر و ته مراسم رو تو خونه ما با شام دادن به چند تا خانواده بهم آورد ، خونه هم به اسم خودش نداشت و چند سال بعد از ازدواج با کلی قرض و وام و سر کار رفتن خواهر من تونست خونه بخره

ما هم خرید عقد و عروسی براش انجام ندادیم و جهیزیه فقط وسایل ضروری و کوچیک رو دادیم ، تیکه های بزرگ با خودش بود 

بله .سرویس طلا

بسم الله ، داماد سرویس طلا میندازه به سر و گردنش؟🤣🤣 

ما سر عقد طلا و سکه میدیم به دختر ولی میگیم هدیه خانواده عروس به عروس خانم ، عروس خانم هم به هیچ وجه حتی اگه شهید بشه حق نداره طلاهایی که خانواده ش کادو دادن بهش رو تو زندگی مشترک بفروشه و به داماد بده ، کلا مال عروسه و داماد حق نگاه کردن به اون طلاها رو هم نداره 

ایول چقدر به مامانم گفتن بگیر گوش نکرد

لابد نداشتن

نگران نباش مرد طلا لازم نداره 

به خدا همون حلقه کافیه

داماد های ما بجز یکی هیچکدوم قبول نمیکردن سکه 

و دستبند زوری دادیم 

چند برابر هم جبران کردن توی زندگیشون 

در کل میگم مرد با جنم به دادن این چیزا نیست خواستنش

خودتو اذیت نکن 

اوضاع اقتصادی درست نیست 

همه همدیگرو درک میکنن

من خانوادم نیم ست طلا دادن که برای منه با ساعت ست بهمون دادن و حلقه به داماد ولی سرویس رو به داماد ن ...

سرویس مردونه .

که مال مرده .

الان مردای ما همه چی میخواهند .یکی بدهند یک چی میگیرند 

به ادم فوزول و فوضول و  مسخره جواب فقط سکوت بده .من عاشق خدام .شدیدا لجبازم ها .

زاهدانی ، البته تو شهر ما هستن که برا داماد خرید میکنن ولی خب ما هم نگاه به جیب داماد و میزان خرج کر ...

اها ایشالله توی زندگیش خوش باشه 

باید از روز اول راجع جشن خونه و شرط ها ب داماد بگید اینطوری سخته میدونم

خسته ام از جماعت زنده کش مرده پرست🙂