منو پسر عمم هردومون پشت کنکوریم رابطمونم باهم خیلی خوبه صمیمی هستیم مثل خواهر برادریم پیام داد راجب مشاورم سوال پرسید که برنامش به چ شکل هست و... منم کامل واسش همه چیو توضیح دادم دراخر بجای تشکر فقط به پیامم واکنش👍نشون داد😐😐😐واقعا مامانم راست میگه من یه خل سادم که همیشه ب همه کمک میکنم و همون ادم سگ محلم میکنه بعد کتابش دستم بود پیام دادم اگ لازمش داری واست بیارم اصلا پیاممو سین نزد منم پاک کردم وای عصبیم چرا انقد سادم چرا
امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چون تو یه شرایطی از زندگیمم که حالم داغونه از سمت نزدیک ترین ادمای زندگیم شدید ترین ضربه رو خوردم وا ...
هممون همینیم... تماشا داریم شدیدن😄 این از حال درونی و تروماهایی که باهاش بزرگ شدیم اینک از اخبارایی که با دست لرزون باید خیره شیم و بخونیم که قراره دیگه چه سرمون بیاد