2777
2789

اعتماد به نفس پایین

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

خانوادم عشقن 

انرژی مثبت کلا 

مخصوصا وقتی یک تک خاهر داشته باشی و سربع سرش بذاری

خعیلللللللی باحاله 

❤️TaHUOra اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخوابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدارو شکر انشالله همیشه خوش باشین 

ان شاالله 

همچنین بهترینا برای شما

#ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج‍ 

❤️TaHUOra اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخوابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن....

جدیدا سطح احترام به والدین بسیار تنزل پیدا کرده  و جوان‌ها برای زیر سوال بردن اصل احترام به خانواده بیش از حد جسور (و گاهی دریده) شده‌اند.

به نظرم جز انگشت‌شماری از پدر و مادرها که کوتاهی‌های عجیب و غریب ازشون سر زده و به واقع زندگی فرزندانشون رو تخریب کردند، بقیه والدین رو با تمام قصور و خطاهاشون می‌شه مورد عزت قرار داد.

خصوصا در برابر غریبه‌ها نباید لب به شکایت ازشون گشود و اون جایگاه پدر و مادری رو پایمال کرد.

جدیدا سطح احترام به والدین بسیار تنزل پیدا کرده و جوان‌ها برای زیر سوال بردن اصل احترام به خانواده ...

چی میگی تورو خدا از اونایی هستی که خودت نیستی جای ما بعد میای سخنرانی میکنی؟