2777
2789
عنوان

بچم سرش ضربه خورد بیهوش شد

254 بازدید | 27 پست

سلام

پریشب ، دو تا بچه هام داشتن با هم بدو بدو و بازی میکردن، یهو یه صدای خیلی بد اومد، دیدم پسرم که دو سال و نیمشه با پشت سر محکم خورد زمین، سریع دویدم بغلش کردم، اولش گریه کرد، نگو تو بغلم بیهوش شده، خواهرم صورتشو که دید از بغلم کشیدش، بردش پای پنجره، اما دید بیحاله گفت یخورده آب بده، منم آب آوردم دیدم چشم و دهنش بازه، بدون حرکت، خواهرمم میگفت زنگ بزن اورژانس، انقد جیغ زدم که نگو

زنگ زدم اورژانس، گفت باید بررسی بشه،  یا ببرش بیمارستان یا آمبولانس بفرستیم،

بعدش گریه کرد و یخورده ادامه داشت، خواهرم گفت یخورده بهش آب دادم، بعدش حالت عادی داشت،

منم با خواهرم و داداشم بردیمش بیمارستان، اسکن گرفتن و گفتن چیز خاصی نیست، یخورده شیر و آبمیوه تو حیاط بیمارستان بهش دادم، و یکی دو ساعت موندم دیدم بالا نیاورد، فقط یه اوق کوچولو زد اما بالا نیاورد، 

دیگه برگشتیم خونه

اما همش نگرانم

الان همسایه طبقه پایینی اومد گفت من صدای وحشتناک رو شنیدم که تا پایین اومده فک کردم صندلی چیزی افتاده  

وای توروقران مراقبش باش نزار بازی های خطرناک کنن من از اینجا قلبم وایستاد

فقط 27 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه :) خوشحال میشم اگه امضامو دیدی برای قبولی تو رشته و دانشگاه موردعلاقم یه صلوات برام بفرستی :) اگه فرستادی بهم بگو تا برات توحید بخونم دوست قشنگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای توروقران مراقبش باش نزار بازی های خطرناک کنن من از اینجا قلبم وایستاد

بخدا مث همیشه بازی میکردن

منم غذامو بار گذاشتم اومدم نشستم رو مبل که یهو جلو پای خودم افتاد

بخدا مث همیشه بازی میکردنمنم غذامو بار گذاشتم اومدم نشستم رو مبل که یهو جلو پای خودم افتاد

وای حواست باشه بهش عزیزم . بعید میدونم چیزیش باشه انشالله بعد دوروز چیزیش نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه :) خوشحال میشم اگه امضامو دیدی برای قبولی تو رشته و دانشگاه موردعلاقم یه صلوات برام بفرستی :) اگه فرستادی بهم بگو تا برات توحید بخونم دوست قشنگم

خدا رو شکر بخیر گذشت صدقه بزار حتماااا

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
وای حواست باشه بهش عزیزم . بعید میدونم چیزیش باشه انشالله بعد دوروز چیزیش نیست

هنوز حالم بده

همش استرس دادم میگم نکنه چیزی باشه و تو اسکن نشون نده،

نکنه بعدا یه ضربه کوچیک بخوره باز اونجوری بشه،

نکنه دور از جانش غشی بشه، نکنه روی کاراش تاثیر بذاره و ‌..

هنوز حالم بدههمش استرس دادم میگم نکنه چیزی باشه و تو اسکن نشون نده،نکنه بعدا یه ضربه کوچیک بخوره باز ...

نه بد به دلت راه نده انشالله چیزی نیست . بنظرم یه جای دیگه هم ببر اسکن

1
5
10
15
20
25
30
35
40