2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه بلده حیفه ک حتما بفرس بره

بعد جالب اینجاس من اصلا یادش ندادم دائم خودش سوال می پرسه مثلاً پارسال اینقدر رفت اومد ازم ساعت پرسید تا کامل یاد گرفت 

بقیه چیز ها هم همینطور اینقدر می‌پرسه تا یاد بگیره

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
واسه پسر حیفه کاش گذاشته بودین رفته بود

پسرم نیمه اولی بود باباش موافقت نکرد،گفت بچه کوچیکه اذیت میشه،ولی درسهای الان خیلی خیلی آسونه ،نسبت به زمان ما که والدین هم کمک حال ما نبودن،الان که بچه دوتا معلم داره ،یکی مدرسه معلم،یکی مادر تو خونه معلم

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

بعد جالب اینجاس من اصلا یادش ندادم دائم خودش سوال می پرسه مثلاً پارسال اینقدر رفت اومد ازم ساعت پرسی ...

بله بچه های الان خیلی هوش بالایی دارن 

دختر من مثل بلبل قران حفظ میکنه هر روز ی صفحه بدون مربی واقعا حیفن تازه برن ۱ و ۲ یاد بگیرن

بله بچه های الان خیلی هوش بالایی دارن دختر من مثل بلبل قران حفظ میکنه هر روز ی صفحه بدون مربی واقعا ...

میبینی توانایشو داره بزار بره جهشی 

پسر من الان چند روزه می‌ره مدرسه میاد حرص می خوره میگه به من درس یاد نمی‌ده همش چرت و پرت یاد میده 😅

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
میبینی توانایشو داره بزار بره جهشی پسر من الان چند روزه می‌ره مدرسه میاد حرص می خوره میگه به من درس ...

اره حتما اینکارو میکنم 

اره دیگه اصلا بچه من کتاب را نگاه کرد خنده اش گرفت 

گفت مامان اینا چین دیگه