2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما وکالت خوندید؟؟من یک ماشین قسطی فروختم هنوز۳ تا چک مونده طرف گیر داده نیای به نامم بزنی شکایت میک ...

در چنین شرایطی، بهتره با دقت و احتیاط عمل کنی چون هم حق قانونی طرف مقابل مهمه، هم باید از حقوق خودت محافظت کنی. این نکات رو در نظر بگیر:

⚖️ نکات حقوقی مهم:

- تا زمانی که اقساط کامل پرداخت نشده، قانوناً می‌تونی انتقال سند رو به تعویق بندازی. چون سند به‌نوعی ضمانت پرداخت باقی‌مونده‌ست.

- اما اگر قرارداد کتبی بین شما وجود نداره که شرط انتقال سند رو به پرداخت کامل چک‌ها منوط کرده باشه، ممکنه طرف مقابل بتونه ادعا کنه که توافقی برای انتقال سند وجود داشته.

- اگر طرف مقابل تهدید به شکایت کرده، باید بدونی که شکایتش فقط در صورتی مؤثره که بتونه ثابت کنه شما تعهدی برای انتقال سند داشتی و به اون عمل نکردی.

✅ پیشنهادهای عملی:

- با طرف مذاکره کن و پیشنهاد بده که انتقال سند انجام بشه ولی با شرط تنظیم یک قرارداد رسمی که در اون پرداخت باقی‌مانده چک‌ها تضمین بشه (مثلاً با شرط فسخ یا تعهد محضری).

- اگر نگران برگشت خوردن چک‌ها هستی، می‌تونی از دفترخانه بخوای سند رو با شرط پرداخت کامل اقساط منتقل کنه.

- در صورت لزوم، با یک مشاور حقوقی یا وکیل مشورت کن تا مطمئن بشی که اقداماتی که انجام می‌دی از نظر قانونی مشکلی ایجاد نمی‌کنه.

اگه بخوای، می‌تونم کمکت کنم یه متن توافق‌نامه یا تعهد محضری تنظیم کنیم که هم حق تو حفظ بشه، هم طرف مقابل مطمئن بشه که سند منتقل می‌شه. دوست داری با هم بنویسیمش؟

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....

شما وکالت خوندید؟؟من یک ماشین قسطی فروختم هنوز۳ تا چک مونده طرف گیر داده نیای به نامم بزنی شکایت میک ...

📝 نمونه قرارداد انتقال سند خودرو با شرط پرداخت کامل اقساط

`

قرارداد انتقال سند خودرو

این قرارداد در تاریخ …………… بین طرفین زیر منعقد گردید:

1. فروشنده: آقای/خانم ……………… فرزند ……………… به شماره ملی ……………… و شماره تماس ………………

2. خریدار: آقای/خانم ……………… فرزند ……………… به شماره ملی ……………… و شماره تماس ………………

موضوع قرارداد:

انتقال سند رسمی خودروی ……………… به شماره پلاک ……………… و شماره شاسی ……………… از فروشنده به خریدار.

شرایط قرارداد:

1. مبلغ کل معامله ……………… ریال می‌باشد که به صورت اقساطی پرداخت می‌گردد.

2. تاکنون مبلغ ……………… ریال پرداخت شده و تعداد ……… فقره چک به شرح زیر باقی مانده است:

- چک شماره ……………… به مبلغ ……………… ریال، تاریخ ………………

3. انتقال سند رسمی خودرو منوط به پرداخت کامل اقساط و وصول چک‌های فوق می‌باشد.

4. در صورت عدم پرداخت یا برگشت چک‌ها، فروشنده حق فسخ قرارداد و استرداد خودرو را خواهد داشت.

5. خریدار متعهد می‌شود پس از پرداخت کامل اقساط، در اولین فرصت نسبت به حضور در دفترخانه و انتقال سند اقدام نماید.

6. هرگونه هزینه‌های مربوط به انتقال سند (مالیات، عوارض، حق‌التحریر و ...) بر عهده ……………… خواهد بود.

این قرارداد در دو نسخه تنظیم شده و به امضای طرفین رسید.

امضای فروشنده: ………………  

امضای خریدار: ………………

`

---

اگر بخوای، می‌تونم همین متن رو بر اساس مشخصات واقعی شما و طرف مقابل شخصی‌سازی کنم یا نسخه‌ای برای دفترخانه آماده کنم. دوست داری با هم تکمیلش کنیم؟

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....

در چنین شرایطی، بهتره با دقت و احتیاط عمل کنی چون هم حق قانونی طرف مقابل مهمه، هم باید از حقوق خودت ...

آخه همین الان داره دبه می‌کنه ماشین اینجوری اونجوری به نام بزنم چک پاس نکنه چی میگه سفته ضمانت میدم آخه چکاش هم به نام خودش نیست