2777
2789
عنوان

هزار و دویست کالری در روز

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 25 پست
اینکه خیلی کمهمن میگم شاید اشتباه محاسبه میکنهمن از برنامه کرفس استفاده کردم

مآل منم کرفسه،نمیدونم الان ۸روزه شروع کردم ۵روزشو فست بود ۳روزم خیلی کم خوردم

لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

153 قد 55 وزنقبل از ازدواج 46 کیلو بودم تو چند مرحله مخصوصا با بچه دار شدن وزنم بالا رفت

اتیرویید آزمایش بده بعدم ممکنه استپ وزنی شده باشی در هفته یک روز کالری رو آزاد بذار اگه میتونی ورزش هم بکن

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
۸۰۰ خیلی کمه. خب آهسته وزن کم کنید

آخه با کالری که برنامه میده اصلا تکون نمیخوره آدم،الان ۷،۸روزه شروع کردم،به اندازه بچه کوچیکم نمیخورم خداکنه جواب بده

لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏
153 قد 55 وزنقبل از ازدواج 46 کیلو بودم تو چند مرحله مخصوصا با بچه دار شدن وزنم بالا رفت

جی پی تی اینو میگه:

یک تخمین تقریبی برای شما:

• قد: ۱۵۳ سانت
  • وزن: ۵۵ کیلو
  • سن فرضی: ۲۵ سال (اگر دقیق‌تر بگید بهتر میشه)
  • فعالیت: متوسط (پیاده‌روی، کار روزمره، کمی ورزش)

فرمول تقریبی:

با عددهای ما:

• جمع همه + 161 →  کالری

این BMR شماست، یعنی بدون تحرک.

با فعالیت متوسط (ضریب 1.55):

• کم کردن ۲۰٪ کالری:
  • هدف: حدود 1900 کالری در روز برای کاهش وزن سالم (~۰.۵ کیلو در هفته)

اگر بخوای، می‌تونم یه برنامه غذایی روزانه با ۱۹۰۰ کالری هم برات طراحی کنم که کاملاً متعادل باشه. 🥗🍗🍎

میخوای برات بسازم؟

زندگی زیباست...
تو نت زدم نوشته 1200500 که خیلی کمه

من ۵۰۰ کالری میخورم هر روز 

من که سیر میشم ولی نمیدونم بقیه رو

اگر از من بپرسن تعریفم از زندگی کردن چیه ؟ میگم که زندگی شبیه یه رودخونه‌ی بزرگه که هیچ‌وقت آروم نمی‌شینه ..بعضی وقت‌ ها باید مثل یه قایقِ جسور، خودمون رو بسپریم به جریانِ تندش و دل به دریا بزنیم برای کشفِ سرزمین‌های جدید ؛ حتی اگه ناشناخته باشن ..🫠 بعضی وقت‌ ها هم لازمه کنارِ رودخونه بشینیم ؛ به بازیِ موج‌ها روی سنگ‌ها نگاه کنیم و بذاریم آرامشِ آب، تمامِ خستگی‌هامون رو با خودش ببره 🥲 من فکر می‌کنم هر موج، هر پیچ و هر سکوتِ کنارِ این رودخونه، یه درسِ تازه برای ما داره .. مهم اینه که یاد بگیریم چطور با هر حالتی از این رودخونه، بهترینِ خودمون باشیم و قصه‌ی زندگی‌مون رو با زیباترین رنگ‌ها بنویسیم ؛ چون تهِ تهش، این خودِ ماییم که به این رودخونه‌ی بزرگ، معنا می‌دیم ..🩵🌊اگر امضامو خوندید خوشحال میشم یه جمله یادگاری برام بنویسید 🥲 داخل دفترم یادداشت میکنم 💅🏻

آخه با کالری که برنامه میده اصلا تکون نمیخوره آدم،الان ۷،۸روزه شروع کردم،به اندازه بچه کوچیکم نمیخور ...

ولی مراقب باشید به بدنتون آسیب نزنید. شاید عدم کاهش وزن دلیل دیگه ای داره

زندگی زیباست...
جی پی تی اینو میگه:یک تخمین تقریبی برای شما:جنسیت: زنقد: ۱۵۳ سانتوزن: ۵۵ کیلوسن فرضی: ۲۵ سال (اگر دق ...

مممنون عزیزم

پس طبق این من خیلی کم خوردم

دوبار لغو کاربری شدم.به خاطر حرف انتقادی 😏باردار شدم باز برگشتم  
مگه میشه

حالا که شده😅😁

اگر از من بپرسن تعریفم از زندگی کردن چیه ؟ میگم که زندگی شبیه یه رودخونه‌ی بزرگه که هیچ‌وقت آروم نمی‌شینه ..بعضی وقت‌ ها باید مثل یه قایقِ جسور، خودمون رو بسپریم به جریانِ تندش و دل به دریا بزنیم برای کشفِ سرزمین‌های جدید ؛ حتی اگه ناشناخته باشن ..🫠 بعضی وقت‌ ها هم لازمه کنارِ رودخونه بشینیم ؛ به بازیِ موج‌ها روی سنگ‌ها نگاه کنیم و بذاریم آرامشِ آب، تمامِ خستگی‌هامون رو با خودش ببره 🥲 من فکر می‌کنم هر موج، هر پیچ و هر سکوتِ کنارِ این رودخونه، یه درسِ تازه برای ما داره .. مهم اینه که یاد بگیریم چطور با هر حالتی از این رودخونه، بهترینِ خودمون باشیم و قصه‌ی زندگی‌مون رو با زیباترین رنگ‌ها بنویسیم ؛ چون تهِ تهش، این خودِ ماییم که به این رودخونه‌ی بزرگ، معنا می‌دیم ..🩵🌊اگر امضامو خوندید خوشحال میشم یه جمله یادگاری برام بنویسید 🥲 داخل دفترم یادداشت میکنم 💅🏻