2777
2789
عنوان

حذف وام ازدواج

74 بازدید | 10 پست

الان 1ساله وام شوهرم تو نوبت بانک مهر معلومم نیست کی نوبتش شه.. بنظرتون الان حذفش کنم بانک ملی ثبت نامش کنم از اول؟ میترسم اونم بزنم باز بیشتر طول بکشه خودمم موندم از بس بانکه دیر راه میندازه.. برا خودم سریع گرفتمش شوهرم بنده خدا گیر اقتاده 1سال همه شم فک کنم 97نفر جلوش بوده اولش الان بعد 1سال 22نفر دیگه مونده هنوز 😥😥

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوشا به بخت بلندم که درکنار منی 💓متعهد 

من خودم یک ساااال توی نوبت بانک سپه ام الان دوماهه زده نه نفر جلومه وهیچ تغییری نمیکنه ولی بنظرم ریسک نکن ومنتظر بمون

خُدٰایٰاپَنٰاه‌بٰاش؛کِه‌جُزتوپَنٰاهی‌نیست'✨️🫀🤍🗽 میرَقصانَم‌زِندِگی‌را‌بِه‌سازَ‌آرِزو‌هایَم 🌱💚A girl who loves chocolate 🍫😋 ؛. به شیطونیم معروفم😜 چشم خوشگله کی بودم من 👀معلومه مهدی😌                                         به شدددت قرتی💅💃🏻     

من خودم یک ساااال توی نوبت بانک سپه ام الان دوماهه زده نه نفر جلومه وهیچ تغییری نمیکنه ولی بنظرم ریس ...

خدا لعنتشون کنه که ایقد اذیت میکنن تا بخوان پول بدست ما برسه با این اوضاع اقتصادی دیگه بی ارزش شده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای کاش برید مستقیم بپرسید بعد شعبه به شعبه فک کنم فرق کنه شعبه های که تو مناطق مرفه نشین هستن بنظر م ...

میترسم تغییر بدم اونم باز 1 سال طول بکشه بدتر شه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای کاش برید مستقیم بپرسید بعد شعبه به شعبه فک کنم فرق کنه شعبه های که تو مناطق مرفه نشین هستن بنظر م ...

استان فارس که افتضاح تا راه بندازه آدم رو پشیمون میکنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انشالله زود جور بشه

به اميد خدا.. استرس این وام گرفته منو خدا لعنتشون کنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا لعنتشون کنه که ایقد اذیت میکنن تا بخوان پول بدست ما برسه با این اوضاع اقتصادی دیگه بی ارزش شده

دقیقا ۳۰۰ پارسال کجا امسال کجا نمیدن که نمیدن😢

خُدٰایٰاپَنٰاه‌بٰاش؛کِه‌جُزتوپَنٰاهی‌نیست'✨️🫀🤍🗽 میرَقصانَم‌زِندِگی‌را‌بِه‌سازَ‌آرِزو‌هایَم 🌱💚A girl who loves chocolate 🍫😋 ؛. به شیطونیم معروفم😜 چشم خوشگله کی بودم من 👀معلومه مهدی😌                                         به شدددت قرتی💅💃🏻     

خدا کمکتون کنهراستی یه نذری بکن برای سلامتی و ظهور امام زمان شاید خدا قبول کردو سریعتر کارتون راه ...

کارم شده ذکر گفتن و دعا کردن بخدا خدا کنم زودتر جور شه بر عکس باردارم هستم شوهرمم میگه فدای سرت فکرش نرو ولی خودم تو فکرشم همه ش 

1
5
10
15
20
25
30
35
40