الان 1ساله وام شوهرم تو نوبت بانک مهر معلومم نیست کی نوبتش شه.. بنظرتون الان حذفش کنم بانک ملی ثبت نامش کنم از اول؟ میترسم اونم بزنم باز بیشتر طول بکشه خودمم موندم از بس بانکه دیر راه میندازه.. برا خودم سریع گرفتمش شوهرم بنده خدا گیر اقتاده 1سال همه شم فک کنم 97نفر جلوش بوده اولش الان بعد 1سال 22نفر دیگه مونده هنوز 😥😥
من خودم یک ساااال توی نوبت بانک سپه ام الان دوماهه زده نه نفر جلومه وهیچ تغییری نمیکنه ولی بنظرم ریسک نکن ومنتظر بمون
خُدٰایٰاپَنٰاهبٰاش؛کِهجُزتوپَنٰاهینیست'✨️🫀🤍🗽 میرَقصانَمزِندِگیرابِهسازَآرِزوهایَم 🌱💚A girl who loves chocolate 🍫😋 ؛. به شیطونیم معروفم😜 چشم خوشگله کی بودم من 👀معلومه مهدی😌 به شدددت قرتی💅💃🏻
ای کاش برید مستقیم بپرسید بعد شعبه به شعبه فک کنم فرق کنه شعبه های که تو مناطق مرفه نشین هستن بنظر من البته شاید زودتر نوبتتون بشه ولی باز بپرسین مطمین بشین بعد اقدام کنید
خدا لعنتشون کنه که ایقد اذیت میکنن تا بخوان پول بدست ما برسه با این اوضاع اقتصادی دیگه بی ارزش شده
دقیقا ۳۰۰ پارسال کجا امسال کجا نمیدن که نمیدن😢
خُدٰایٰاپَنٰاهبٰاش؛کِهجُزتوپَنٰاهینیست'✨️🫀🤍🗽 میرَقصانَمزِندِگیرابِهسازَآرِزوهایَم 🌱💚A girl who loves chocolate 🍫😋 ؛. به شیطونیم معروفم😜 چشم خوشگله کی بودم من 👀معلومه مهدی😌 به شدددت قرتی💅💃🏻