2777
2789
کدوم شبکه پخش میش؟

تو تلویزیون ما نیست بزن آپارات اگه نداشت با مودم مخابرات اگه دارین وصل شو اشتراک رایگان میده اگه هم نداری اشتراک 300 یا 200 هزار تومان بده بخر ماهانه فیلم ترکی است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو تلویزیون ما نیست بزن آپارات اگه نداشت با مودم مخابرات اگه دارین وصل شو اشتراک رایگان میده اگه هم ...

عع بیخیال چقدر پیچیده شد😑😂همون نون خ خودمونو میبینم بهتر😂

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
عع بیخیال چقدر پیچیده شد😑😂همون نون خ خودمونو میبینم بهتر😂

داره ولی بیشتر زیرنویس فارسی دوبله کم پیدا میشه باید بنویسی روز های زیبا فصل 1 قسمت 1 اگه قسمت یک دیدی برو دو تا آخرش ببین فیلم عاشقانه زیبایی است

یه دقیقه واستا ببینم آپارات فیلم شو آپلود کرده یا نه

مرسسی

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
داره ولی بیشتر زیرنویس فارسی دوبله کم پیدا میشه باید بنویسی روز های زیبا فصل 1 قسمت 1 اگه قسمت یک دی ...

حتما پسرم بخابه میشینم میبینم اگ برا من تو اپارات بالابیادد

خواهش میکنم خواهر نظر لطف منه 🥰

اقا هستید😑😂 ببخشی ندونستم اون ایموجی رودادم

خدا حفظش کنه براتون چند ماهش هستش 😍

۱ نیم

۱ نیم

اها من فیلم شو تا قسمت 33 دیدم بیشتر ندیدم چون سلما نامزد قبلی مهران با رفیق مهران براش جواهرات طرحی می کرد رفیق مهران دل سلما بدست آورده من دیگه از روی ناراحتی ندیدم چون یکم غمگین میشه گریه ام میگره یه سنی دارم ولی چه کنم منم آدمم دل دارم درسته دیگه ابجی؟