2777
2789

دوست دارم مهاجرت کنم امریکا تا دوسال دیگه سخت دارم زحمت میکشم زبان میخونم یه ملگی دارم پدرم قراره برام بفروشه خرجمو اونجا بدهوارشد بگیرم

برادرم استرالیاست

از طرفی یه خواستگار دارم که موقعیتش عالیه در المان دندان پزشکی خونده میخاد ایران کار ‌کنه دوست نداره بره خارج 

پدرشم پولداره 

بختیاری خوزستان هست و اهواز زندگی مبکنن

بعد از ازدواج باید برم اهواز 

از نظر اخلاق عالیه ولی فکر نکنم خارج بیاد دیگه‌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پیشرفت فردی برام مهمه و اینکه هدفامو دنبال کنم 

مهاجرت خودش یه دنیای دیگه به روت باز میکنه بخصوص که حمایت خونوادتو هم داری 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

دقیقاا هدفتپن بزرگه...تنها نکته مثبت شغل اقاست..وگرنه شما نمیتونین محیط اهواز باتهران مقایسه کنید..امکانات وفرهنک و....

آقای حیایی شما راست گفتید......هر کی نردبون خودشو داره کاش ما هم نردیون خودمون پیدا کنیم...🙁برای حال دلم یه صلوات بفرست.

اهواز شهر خوبیه بعدم آدم باید هر جا باش اول دلش خوش باشه اونجا بری میگی تنها موندم ممکنه دیگه هیچ وقت همچین موقعیت ازدواجی برات گیر نیاد

تازه عمو ترامپ نمیذاره کسی بره آمریکا فعلا

اهواز شهر خوبیه بعدم آدم باید هر جا باش اول دلش خوش باشه اونجا بری میگی تنها موندم ممکنه دیگه هیچ وق ...

ترامپ تا دوسال دیگه نیست من‌تا‌مدارک مو جوز کنم دوسال طول میکشه میتونم ویزا بگیدم‌

ترامپ تا دوسال دیگه نیست من‌تا‌مدارک مو جوز کنم دوسال طول میکشه میتونم ویزا بگیدم‌

معلوم نیست کی بیاد جاش شاید بعدی بدتر باشه

آمریکا رفتن برای کسی خوبه خودش یه بیزینس بزرگ داره اونجا راحت زندگی کنه شما تازه میخوای بری کار کنی دندون پزشک وضعش خوبه همه جا با هم می تونید برید گول حرف های بقیه نخور خودشون بودن عمرا رد میکردن دیگه خود دانی

دقیقاا هدفتپن بزرگه...تنها نکته مثبت شغل اقاست..وگرنه شما نمیتونین محیط اهواز باتهران مقایسه کنید..ا ...

فرقش هم اینه که حداقل اهوازیا شعور دارن توهین نمیکنن 

البته صرفاً شخص شما توهین میکنی

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه   

فرقش هم اینه که حداقل اهوازیا شعور دارن توهین نمیکنن البته صرفاً شخص شما توهین میکنی

خودم اهوازی ام 

وواقعا تفاوت فرهنگ بیدادمیکنه

بپذیریم و نژاد پرست نباشیم

آقای حیایی شما راست گفتید......هر کی نردبون خودشو داره کاش ما هم نردیون خودمون پیدا کنیم...🙁برای حال دلم یه صلوات بفرست.