2777
2789
عنوان

کج شدن نوک بینی

51 بازدید | 2 پست

یک بچه ای تو فامیلمون میگه چهار پنج سال پیش خورد به دیوار نوک بینی کج شد

مگه میشه بدون هیچ ورم و خونریزی این اتفاق بیوفته

خونوادش میگن یک شب گفت من خوردم به دیوار 

ما دیدم سالمه گفت درد ندارن ولی بعد چند ماه دیدیم داره کم کم کج میشه 

بنده های خدا هم تازه بفکر افتادن میبرند دکتر

اونم بخاطر این که یکی از به های فامیل بهش  گفت دماغ کج

ولی جدا از این ممکنه 

ما خیلی رفت و آمد داریم حتی عکساشو نگاه میکنیم میفهمیم به مرور داره کج میشه

بله عزیزم متاسفانه همون اول یبارگی کج نمیشه و به مرور کج میشه .

پسرم یه سالش بود با بابای نفهمش رفت مغازه عموش افتاده بود بین چهارپاره درب آهنی دقیق پل بینیش اندازه نیم سانت پاره شده بود و خونریزی که با چسب انگشت بسته شد و بخیه لازم نشد و من هر چی گفتم ببریم سی تی همه گفتن زیادی حساسی چیزیش نیس خوب شده بعد تقریبا یه سال من کم کم خییییلی ناچیز بود اولش میگفتم داره بینیش کج میشه هیچکی قبول نمیکرد میگفتن توهم میزنی چقد حساسی حتی خانواده خودمم میگفتن همش دنبال یه مشکلی هستی چیزی نیس عیب نزار با قاطعیت میگفتنا ! تا اینکه دیگه به مرور تقریبا کلاس اول که بود شایدم بیشتر دقیق یادم نیس کجیش نمایانتر میشد و  قبول کردن ولی من مادر از روزای اول میدونستم داره تغییر میکنه الان که شانزده سالشه خیییلی کجه و نیاز به عمل داره کامل یه سمت بینیش گرفته س!باید به سن هفده هیجده برسه بتونه عمل کنه 

فراموش میشم مثل شمعی که ذره ذره خاموش میشم از یاد میرم مثل نسیمی اومدم مثل باد میرم واسه روزایی که نیستم میخونم به خدا که دوست داشتم واسه شبایی که نیستم میخونم به خدا که دوست داشتم اگه صدای من از خاطرها رفت آقا نبر از یادم💚

بله عزیزم متاسفانه همون اول یبارگی کج نمیشه و به مرور کج میشه .پسرم یه سالش بود با بابای نفهمش رفت م ...

مشکل اینا اینجاست که اصلا حتی یه قطره خون هم نیومد این به کنار حتی ورم یا سرخ نشد فقط پسره میاد میگه من خوردم به دیوار

امروز که خبر گرفتم گفتن هفته بعد میبرن دکتر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.