2777
2789

اول بگم منظورم تاپیک هایی ک توهین میکنن نیست منظورم تاپیک هایی ک یه فرد برای خودش میزنه حالا با هر موض 

دلیل نمیشه بیاین بگید خب چیکار کنیم خب ب ما چ مرسی ک اطلاع دادین و...

این مریض بودن روح شماست

اللن جامعه هم آزادی هرچی میخوای بگی باید بری رندوم ب مردم فوش بدی چون ازادی؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه بعضی ها خودشون تصمیم گرفتن اونا میان میگن خب دیگه یعنی تو کارتو میخوای انجام بدی معنی نداره تاپیک زدن قانع نمیشی

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

دقیقا نمفهمم اونایی رو که میان تو تاپیک مینویسن به ما چهخب میخواستی نیای داخل تاپیک مگه قلاده بستم ب ...

چ اسم قشنگی چ بیو قشنگی چ پروف قشنگی چ حرف قشنگی

هرکسی هرتاپیکی میزنه به خودش ربط داره چون این سایت واس همه مردم هست و سایت تبادل نظر هست 

ولی کسی که‌میاد توهین میکنه و آزار و اذیت داره رو نمیشه تحمل کرد...

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

آرهه لطفا تاپیک هم دلی بود چیزی ننویسید شاید یادمون رفته قفل کنیمم🥹🥹

«🩵ماوی یعنی آبی، مثل چشم‌های آسمون وقتِ آرامش💙...»    من آدم ساده ای نیستم ، ولی ساده ترین چیزا دلمو می بره...🌑🩶 یه آدم پر از تناقضم؛ همون قدر که عاشق سکوت شبم و صدای بارون و صدای دریا 🫠✨️ دیوونه خنده های بلندم با آهنگ شاد و قری 🥰❤️‍🔥 همون قدر که دلم پر از آرامشه🌫 ، پر از طوفانه🌪... پس بازی نکنید با حالت نوسانیم🤞🏻🤣🎀پروفایلم عکس چشم خودمه کپی نکنید🗿✨️ خیلی زود صمیمی میشم تو فقط سلام کن🤣🧚‍♀️عاشق مو فرفریااا🥹🩷هر چی دل تنگته میشنوم🥹💕 https://daigo.ir/secret/31742912245

شما هر تاپیکی دلت خواس می نویسی مام هر چی دلمون بخواد میگیم بای 

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین