2777
2789

چقدر زیاد شده

میرم امپولامو بزنم میبینم چندین نفر اومدن مثل من از این امپولا بزنن تو درمانگاه

میرم مرکز ناباروی برای ویزیت میبینم کیپ تا کیپ ادم نشسته و کمترین زمان انتظار برای ویزیت دو ساعته از شلوغی زیاد

میرم مرکز ناباروری میبینم یه سری زن مثل دلال ها مشستن اونجا دارن هزار و یک امضا میگیرن از اونایی که برای پول اومدن تخمکاشونو اهدا کنن و این دلالا یا دارن با تلفن بلند بلند صحبت میکنن که فلانی برو فلان کارو بکن یا دارن به اون از همه جا بی خبری که اومده تخمکاشو بفروشه میگن برو قرادادو بخون امضا کن

از دادگاه و بیمارستان بدتر این مراکز ناباروریه 

الهی مسیر هیچ کس به اینجاها نیفته پر از انرژی منفی 

فقط تو رو به چشم یه کارت پول میبینن همین

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا خیلی سخته منم یه مدت میرفتم خدا معجزه کرد باردار شدم

الحمدالله

الهی خدا برای همه معجزه کنه و در این مراکز تخته بشه

متاسفانه بیشتر  مراکز درمانی تو رو به چشم یک عابر بانک می بینند حتی دور از جان کسی که سرطان داره

وقتی علاقه ای وجود نداره و بیشتر دانشجوهای پزشکی و دندانپزشکی فقط و فقط به خاطر درآمد بیشتر این رشته رو میرن چون کف حقوقش بالاتر از رشته های دیگه هست و بیکار نمی مونند

روز به روز بدتر خواهد شد که بهتر نخواهد شد...

کاربری سوم( لطفا درخواست دوستی و مشاوره نفرمایید چون برای گذراندن اوقات فراغت میام)
الحمداللهالهی خدا برای همه معجزه کنه و در این مراکز تخته بشه

ان شالله ان شالله ..خانما ک میدیدم تخمک میفروشن خیلی میترسیذم ازشون یه جوری بودن قلدر بداخلاق 

منم باید تخمک اهدایی می‌گرفتم زدم زیر گریه گفتم خدا فقط یه تخمک ب من بده مال خودم ..من از اینا نگیرم یکماه بعدش طبیعی باردار شدم

متاسفانه بیشتر مراکز درمانی تو رو به چشم یک عابر بانک می بینند حتی دور از جان کسی که سرطان دارهوقتی ...

مافیای دارو

مافیای فروش واکسن و دارو

پشت پرده های صنعت کثیفی که از این حجم از ناباروری یا بیماری های مسری بین مردم سود کلانی میبرن 

از بس تو همه چی نگهدارنده و کوفت و زهرمار ریختن ....به خوردمون دادن 

والا زمان قدیم مادرا زود به زود باردار میشدن از این خبرا نبود....

نمیدونم چیکار کردن با غذاها و میوه ها و....که مردم به این درد دچار نشدن🥲

متاسفانه بیشتر مراکز درمانی تو رو به چشم یک عابر بانک می بینند حتی دور از جان کسی که سرطان دارهوقتی ...

حق با شماست

متاسفانه پول حرف اولو میزنه

ان شالله ان شالله ..خانما ک میدیدم تخمک میفروشن خیلی میترسیذم ازشون یه جوری بودن قلدر بداخلاق منم با ...

الهی صد هزار مزتبه شکر

دقیقا این خانمی هم که امروز داشت دلالی تخمک میکرد و با خانم هایی که میخواستن تخمک بفروشن قرارداد میبست خیلی انسان ترسناکی بود

بیشتر از همه از دیدن یه زن و شوهر خیلی کم سن شوکه شده بودم که شوهره اومده بود رضایت بده خانمش تخمک اهدا کنه 

یادمه وقتی حامله بودم 

دکتری که میرفتم حق ویزیت متخصص ازت می گرفت(پول خون باباش)

ولی چند تا ماما گذاشته بود تو مطبش که همه کارهات رو اون ها انجام می دادند و خیلی وقت ها به زور مجبورت می کردند ضربان قلب جنین و....بگیرن ازت فقط به خاطر اینکه پول بیشتری بگیره 

عملا خودش ۵ دقیقه هم مریض رو ویزیت نمی کرد و همه کارها رو ماما انجام می داد 

جوری هم لباس و کت و دامن و کت و شلوار پوشیده بودن که انگار اومدن عروسی 

کاربری سوم( لطفا درخواست دوستی و مشاوره نفرمایید چون برای گذراندن اوقات فراغت میام)