الان چن وقتیه ک دعوا میکنم بیشتر سر درس یااینکه چون وسواس دارم مدام میگم نباید خونه رو کثیف کنی تا ی چیزی میگم اونم مثل پدرش زود جواب میده تاحرفی میزنم حرفای پدرشو ک موقع دعوا میگه روانی ...میگه منم کنترلمو از دست میدم بهش حمله میکنم خیلی بد میرنمش البته دو دقیقه نشده بغلش میکنم کلی ازش معذرت میخام ک منو ببخشه هردفعه قول میدم ولی تا یکم ب حرفم گوش نمیده داد میزنه درس نمیخونه دوباره همون اش و همون کاسه .شوهرم قبلا روم دست بلند میکرد الان نمیکنه ولی من شدم مثل اون 😔
برایم مهم نیست ؛ کسی که از من گذشت می خواهد با یک نفر ادامه دهد یا صد نفر!چیزی که اورا مهم میکرد علاقه وتعهدش به من بود بدون اینها همه را به یک چشم میبینم ..همه آدم هایی که ترکتان کرده اند یک روز برمیگردند ازالان خودتان رابرای حرف های آن روز آماده کنید مبادا خام شوید.یادتان باشد که هیچ چیزی تغییر نکرده، اوهمان ادم سابقی است که بهتر از شما راپیدا نکرده است.....عاشقتونم برا سلامتی خودم وخونواده امم ک ی صلوات و حتما میفرستی😊
دقیقا همه این بدبختیا از داد زدنای دوران بچگی نشات میگیره
کاش فقط پدرم داد میزد، کتک میزد، عصبی بود ، تبعیض،کلی مشکلات روانی داشت
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
عزیرم شما عذاب وجدان هم داری فداتشم وقتی حریف خودت نمیشی حتما یک دلیلی داره هم خودت گناه داری هم بچه ات. یک مشاور خوب پیدا کن. با خدا ارتباطت رو قوی قوی کن.. خیلی قوی. ان شالله حل مبشه عزیزم این بچه فقط یک بار بچگی میکمه و شماهم فقط یک بار مادری.
اسی جواب ندادینوزادت چطور توی یه ماه از پنج ماهگی به سن مدرسه رسید؟
چون من دوتا بچه دارم تاپیکامو بخونی متوجه میشی اخه چی بهتون میرسه الکی پلیس بازی در میارین
برایم مهم نیست ؛ کسی که از من گذشت می خواهد با یک نفر ادامه دهد یا صد نفر!چیزی که اورا مهم میکرد علاقه وتعهدش به من بود بدون اینها همه را به یک چشم میبینم ..همه آدم هایی که ترکتان کرده اند یک روز برمیگردند ازالان خودتان رابرای حرف های آن روز آماده کنید مبادا خام شوید.یادتان باشد که هیچ چیزی تغییر نکرده، اوهمان ادم سابقی است که بهتر از شما راپیدا نکرده است.....عاشقتونم برا سلامتی خودم وخونواده امم ک ی صلوات و حتما میفرستی😊
مگه هنوز درس دادن که دعوا کنی باهاشدوما همه ی تاپیکهات در مورد نوزادتهاز طرز گفتنت شک کردم تاپیکت فی ...
با دقت نگاه نکردی بعدشم مگه بیکارم بیام تاپیک فیک بزنم اخه واقعا ک ی حلالیت بهم بدهکاری
اسی جواب ندادینوزادت چطور توی یه ماه از پنج ماهگی به سن مدرسه رسید؟