2777
2789
عنوان

خیلی مامان بدی ام خدا لعنتم کنه هرروز با دخترم دعوا میکنم میزنمش

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 23 پست
دقیقا همه این بدبختیا از داد زدنای دوران بچگی نشات میگیره

کاش فقط پدرم داد میزد، کتک میزد، عصبی بود ، تبعیض،کلی مشکلات روانی داشت 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه هنوز درس دادن که دعوا کنی باهاش

دوما همه ی تاپیکهات در مورد نوزادته

از طرز گفتنت شک کردم تاپیکت فیکه ، یه نگاه به تیتر تاپیکهات انداختم دیدم بچه مدرسه ای نداری

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی

عزیرم شما عذاب وجدان هم داری فداتشم وقتی حریف خودت نمیشی حتما یک دلیلی داره هم خودت گناه داری هم بچه ات. یک مشاور خوب پیدا کن. با خدا ارتباطت رو قوی قوی کن.. خیلی قوی. ان شالله حل مبشه عزیزم این بچه فقط یک بار بچگی میکمه و شماهم فقط یک بار مادری.

مگه هنوز درس دادن که دعوا کنی باهاشدوما همه ی تاپیکهات در مورد نوزادتهاز طرز گفتنت شک کردم تاپیکت فی ...

اسی جواب ندادی

نوزادت چطور توی یه ماه از پنج ماهگی به سن مدرسه رسید؟

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
اسی جواب ندادینوزادت چطور توی یه ماه از پنج ماهگی به سن مدرسه رسید؟

چون من دوتا بچه دارم تاپیکامو بخونی متوجه میشی اخه چی بهتون میرسه الکی پلیس بازی در میارین

برایم مهم نیست ؛ کسی که از من گذشت می خواهد با یک نفر ادامه دهد یا صد نفر!چیزی که اورا مهم میکرد علاقه وتعهدش به من بود بدون اینها همه را به یک چشم میبینم ..همه آدم هایی که ترکتان کرده اند یک روز برمیگردند ازالان خودتان رابرای حرف های آن روز آماده کنید مبادا خام شوید.یادتان باشد که هیچ چیزی تغییر نکرده، اوهمان ادم سابقی است که بهتر از شما راپیدا نکرده است.....عاشقتونم برا سلامتی خودم وخونواده امم ک ی صلوات و حتما میفرستی😊
مگه هنوز درس دادن که دعوا کنی باهاشدوما همه ی تاپیکهات در مورد نوزادتهاز طرز گفتنت شک کردم تاپیکت فی ...

با دقت نگاه نکردی بعدشم مگه بیکارم بیام تاپیک فیک بزنم اخه واقعا ک ی حلالیت بهم بدهکاری

برایم مهم نیست ؛ کسی که از من گذشت می خواهد با یک نفر ادامه دهد یا صد نفر!چیزی که اورا مهم میکرد علاقه وتعهدش به من بود بدون اینها همه را به یک چشم میبینم ..همه آدم هایی که ترکتان کرده اند یک روز برمیگردند ازالان خودتان رابرای حرف های آن روز آماده کنید مبادا خام شوید.یادتان باشد که هیچ چیزی تغییر نکرده، اوهمان ادم سابقی است که بهتر از شما راپیدا نکرده است.....عاشقتونم برا سلامتی خودم وخونواده امم ک ی صلوات و حتما میفرستی😊
اسی جواب ندادینوزادت چطور توی یه ماه از پنج ماهگی به سن مدرسه رسید؟