2777
2789
عنوان

دلم میخواد بمیرم 🖤

122 بازدید | 17 پست

هر جور فک میکنم دیگه نمیتونم جمعش کنم زندگی مو

حالا فک نکنید ماله امروز دیروز نه 

خیلی ساله تو فکر مرگم💔💔💔

کاربری ۵ سالم بخاطر.... ترکید😂❌️

دور از جون عزیزم چرا ؟

💍H❤️          آقایون  درخواست ندین مرسی 🙏                          ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دور از جون عزیزم چرا ؟

نه به رشته مورد علاقه ام رسیدم

نه از پدر مادر شانس آوردم

نه از ازدواج 

از هر ۳ مورد ضربه دیدم

نمی تونم خودمو جمع کنم

نه به رشته مورد علاقه ام رسیدمنه از پدر مادر شانس آوردمنه از ازدواج از هر ۳ مورد ضربه دیدمنمی تونم خ ...

عزیزم درکت میکنم خیلی سخته منم زیاد سختی کشیدم خدا بزرگه با یک تراپیست صحبت کن 

مشکلات هر چقدر بزرگ هم باشن از اراده و قدرت خداوند بزرگتر نیستن از خداوند متعال کمک بخواه نماز اول وقت و قرآن خوندن حتی روزی دو تا صفحه به آرامش روحیت کمک میکنه مدام سوره ی  حمد رو بخون ، هر روز بلا استثنا اسپند دود کن و صدقه بده ، قرآن بزار تو خونه با صدای بلند پخش بشه ، عود دود کن ،منم یه تایمی حالم خیلی بد بود خدا به دوستم عمر طولانی بده که اینا رو بهم گفت و انجام دادم حالم خوب شد 

💍H❤️          آقایون  درخواست ندین مرسی 🙏                          ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

عزیزم درکت میکنم خیلی سخته منم زیاد سختی کشیدم خدا بزرگه با یک تراپیست صحبت کن مشکلات هر چقدر بزرگ ه ...

قربونت برم انجام میدم ایشالا ک جواب باشه