الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام من کیست داشتم یک سال بدبختم کرد فکر میکردم دیگه آخرامه خونریزی دل درد از انواع دارو قرص یاز یاسمین ال دی مصرف کردم که هیچ نتیجه ای نگرفتم عرق فراسیون رازیانه هرچی که فکرشو بکنی تا اینکه شنیدم زاج خوبه دیگه همین جوری رفتم عطاری پدرشو گرفتم تا چن شب پشت سر هم دخل کپسول میذاشتم داخل واژنم تا چن روزش اذیت بودم فکر کردم بدترش کردم آب ازم می اومد دهنه واژنم سه چهار روز کلا کیپ شده بود بعد سه چهار روز صبح از درد رفتم گلاب به روتون دسشویی وای فکرش رو هم نمیگردم اینچیزها تو رحم من جا شدن یه چیزای شبیه رسوب به رنگ سیاه با پوسته سفید مایل به سبز افتضاح بود تا چن روز از اینا زیاد دفع داشتم با درد بعد اون دیگه خونریزی خودش بند اومد ولی درد دارم که میگن تا چند ماه بعد دفع کیست طبیعیه من همه چی رو امتحان کردم تنها چیزی که تاثیر کرد زاج بود الانم دیروز رفتم سونو اثری از کیست نبود
این سونوی دوماه پیشه که بعد مصرف زاج کیستم کوچکتر شد سونوی بعدی هم مال چن روز پیشه که قبلش استفاده کردم سونو دادم اصلا خبری از کیست نبود فقط نباید زیاده روی بشه که ضرر داره کلا سه بار میتونی استفاده کنی
اوه! يني اين كيستا اين رنگي هستن! خب خواهرم بعد از ي دوره مصرف قرص ياسمين دوتا چيز سفيد ك توش خون ...
یه پوسته های سفید سبز رنگ بود که گذاشتم تو دستمال ازش نشون دکتر دادم گفت قارچ و عفونت اون چیزای مثه یه چیزای گرد شاید اندازه ده تا تو یک سانت در یک سانت اندازه یه قلقلی کوچیک اونا کیست بوده
شاید خواهر شما کیستش با قرص خوب بشه ولی مال من نشد یک سال انواع قرصا رو مصرف کردم هیچ تاثیری ندیدم دردام اونقد وحشتناک بود که اورژانسی بستری میشدم وقت پریودی خونریزی نداشتم بعد اون خونریزی بند نمی اومد فکر میکردم سرطان دارم